Προς το περιεχόμενο

αρκει για τωρα?

orion1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εχω την εξης συνθεση :

core2duo 3GHZ 8400

kingston ddr2 hyperx 1066MHZ 3GB

mobo: ASUS P5QL-E

KARTA : PALIT 4850 512MB

SEAGATE 500GB 7200.11 (SYSTEM) , SEAGATE 7200.12 1TB (STORAGE)

NEC DVD-RW

TFT LG 20'' L204WS-SF

τροφοδοτικο TRUST 570 WATT

ο υπολογιστης χρησιμοποιειται για παιχνιδια κυριως.η αναλυση που παιζω (δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις) ειναι μεχρι 1280Χ1024 . πιστευετε οτι καλυπτομαι με παιχνιδια οπως crysis , call of duty , f.e.a.r.2 , need for speed shift , grid κλπ κλπ? εσεις θα αλλαζατε κατι? :-)

Δημοσ.
Αφού σε καλύπτει μείνε όπως είσαι.
μεχρι τωρα δεν εχω προβληματα.αλλα επειδη η τεχνολογια και οι απαιτησεις τρεχουν γι'αυτο ρωταω....;)
Δημοσ.

Αναβάθμιση θα κάνεις όταν πραγματικά την χρειαστείς. Και πέρα από αυτό πιστεύω η 4850 σε καλύπτει μια χαρά σε αυτήν την ανάλυση.

Δημοσ.

Εσύ είσαι ο καλύτερος για να το κρίνεις αυτό αλλά από θέμα gaming πιστεύω σε καλύπτει άνετα για τα παιχνίδια που αναφέρεις (ΟΚ Crysis με full details & AA δεν ξέρω τι fps θα δίνει αλλά ας μην κολλάμε εκεί).

Αυτό που δε μ άρεσε ιδιαίτερα είναι ο 7200.11 και το Trust αλλά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο :)

Δημοσ.

...η ανάλυση που παίζεις είναι πολύ cpu - depended - οπότε αγόρασε μια γενναία ψήκτρα και βάλε τον E8400@4GHz ( δύσκολα θα το αρνηθεί το P43 ) clockαρε και συντηρητικά την palit και είσαι ΑΝΕΤΟΣ :-)

• Moderators
Δημοσ.
...η ανάλυση που παίζεις είναι πολύ cpu - depended - οπότε αγόρασε μια γενναία ψήκτρα και βάλε τον E8400@4GHz ( δύσκολα θα το αρνηθεί το P43 ) clockαρε και συντηρητικά την palit και είσαι ΑΝΕΤΟΣ :-)

Σωστα ολ αυτα, αλλα με τρουστ τροφοδοτικο δε θα το εκανα σε καμια περιπτωση...:fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...