alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Στo site (της ομαδάρας μας) της υπογραφής μου έχω το εξής πρόβλημα... λόγο των φωτογραφιών τελειώνει ο χώρος που έχω στον server. Οι φωτογραφίες είναι πολλές και σε κάθε αγωνιστική/εκδήλωση/Σαβ/κο γίνονται όλο και περισσότερες. Θέλω όμως να μην σβήσω τις φωτογραφίες από περασμένες χρονιές ούτε να προβώ στην λύση του περισσότερου χώρου του hosting καθώς αυτό θα είναι μια προσωρινή λύση αφού και αυτός θα γεμίσει σύντομα. Η λύση που σκέφτηκα επί αυτού είναι ένα "εξωτερικός" image hoster και φυσικά κάποιος από τους επώνυμους, flickr και picasa. Ψάχνοντας το λίγο είδα ότι φυσικά οι δωρεάν λύσεις δεν με καλύπτουν. Στο picasa καθόλου καθώς δίνει 1gb όλο και όλο ενώ στο flickr δίνει 100mb upload τον μήνα και unlimited hosting που στην αρχή δεν βολεύει αλλά μετά το πρώτο γερό uploading με το pro πακέτο (βλέπε από κάτω) θα βολεύει. Στις επί πληρωμή λύσεις το flickr με 25 δολλάρια το χρόνο δίνει απεριόριστο upload και κάποια άλλα που δεν με ενδιαφέρον. Αντίστοιχα, το αρχικό πακέτο του Picasa δίνει 20gb με 5 ευρώ το χρόνο. Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής: 1. Υπάρχει κάποιος ΚΑΛΟΣ/ΣΩΣΤΟΣ/ΚΤΛ ΚΤΛ image hoster για την δουλειά που θέλω να κάνω που μου διαφεύγει; imagehoster, photobucket δεν λογίζονται από εμε ως καλοί και σωστοί... 2. Τι από τα 2 να προτιμήσω; Με κερδίζει το flickr λόγο ονόματος αν και από τιμή το picasa φαίνεται πιο καλό. 3. Ξεχνάω/ μου διαφεύγει κάτι στο όλο εγχείρημα μου;
alexzzz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 ουδείς; τι τόπικ ανοίγω το άτιμος... πάντα έχουν κοσμοσυρροή
Nomikaria Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 ουδείς; τι τόπικ ανοίγω το άτιμος... πάντα έχουν κοσμοσυρροή Σαν τα δικά μου όταν περνάω ειδήσεις... Μακάρι να'ξερα να σε βοηθήσω αλλά..
alexzzz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Σαν τα δικά μου όταν περνάω ειδήσεις...Μακάρι να'ξερα να σε βοηθήσω αλλά.. όχι... εγώ γράφω στις ειδήσεις σου... θα δίνω και δώρα από εδώ και πέρα στα τόπικ μου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 θα δίνω και δώρα από εδώ και πέρα στα τόπικ μου. Ωστε αληθεια ηταν η φημη περι δωρων?Τι κερδιζω?(..τι?πρεπει να συμβαλλει και στο τοπικ το ποστ μου για να δικαιουμαι δωρο??) Στην θεση σου θα πηγαινα στο οικονομικοτερο της υποθεσης.Μια χαρα ειναι το picasa.Oλοκληρος γκουγκλις ειναι απο πισω του.
alexzzz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ωστε αληθεια ηταν η φημη περι δωρων?Τι κερδιζω?(..τι?πρεπει να συμβαλλει και στο τοπικ το ποστ μου για να δικαιουμαι δωρο??) Στην θεση σου θα πηγαινα στο οικονομικοτερο της υποθεσης.Μια χαρα ειναι το picasa.Oλοκληρος γκουγκλις ειναι απο πισω του. λες ε; να το δω καθαρά οικονομικά... και τα 20gb έτσι όπως το βλέπω θα μου πάνε αρκετό καιρό... μέχρι να γίνω πρόεδρος του συλλόγου και μετά της ΕΠΟ οπότε και δεν θα τον χρειάζομαι άλλο
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 μετά της ΕΠΟ οπότε και δεν θα τον χρειάζομαι άλλο Λαμογιοοοοoooο!
Nomikaria Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 όχι... εγώ γράφω στις ειδήσεις σου... θα δίνω και δώρα από εδώ και πέρα στα τόπικ μου. Καλά ναι δεν έχω παράπονο... Χμμ,ενδιαφέρουσα ιδέα τα δώρα..Why not?
Morianos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 φιλε ελα στο δικο μου και κανε εγγραφη. ανεβαζεις unlimited και free. www.imagerous.com
weathor Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Αν σε ενδιαφερει να κανεις καθε φορα upload μια φωτο και απλως να παιρνεις το link τους δες εδω http://imageshack.us/
Gregorkrik Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 www.imagerous.com ...είναι καινούριος και γρήγορος!
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 φιλε ελα στο δικο μου και κανε εγγραφη. ανεβαζεις unlimited και free. www.imagerous.com www.imagerous.com ...είναι καινούριος και γρήγορος! Μαζι το εχετε υποθετω ή διπλος λογαριασμος?
Gregorkrik Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μαζί το έχουμε!2 άτομα ...ελπίζω να σου αρέσει!
dhmak Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Γειά χαρά θα ήθελα να ρωτήσω: στο http://www.imagerous.com ή http://ximages.net/ ή σε σελίδες της ίδιας πλατφόρμας, Πώς μπορώ να φορτώσω πολλαπλές εικόνες και όχι μία - μία ;; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις που ελπίζω να έχω και ελπίζω να είναι θετικές και κατατοπιστικότατες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.