localy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 εχω παρει την xfx 4770 πολυ καλη καρτα κατα την γνωμη μου για τα λεφτα της και εχω βαλει το farcry και παει μια χαρα αλλα οταν το παιχνιδι μεσα στο παιχνιδι αλλαζω τοπια με περισοτερα γραφικα αρχιζει και δυλευει το cooleraki και μετα σταματαει και μετα παλι τα ιδια.ειναι normal ayto???
mihachris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Προφανώς ανεβαίνει η θερμοκρασία και για να γίνει σωστή ψύξη, ανεβάζει και στροφές. Η 5850 πάντως που έχω, δεν ανεβάζει ποτέ στροφές μόνη της ακόμα και σε furmark. Δηλαδή μπορεί να ανέβει απο 23% σε 25% οπότε δεν ακούω τίποτα. Περίμενε να σου απαντήσει και κάποιος άλλος που έχει την συγκεκριμένη κάρτα για να δεις άμα είναι φυσιολογικό.
sniper man Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 την συγκεκριμενη 4770 την εχει ενας φιλος στο pc του και οντος συμβαινει και σε αυτον το ιδιο μας παραξενεψε και εμας αλλα προφανως ετσι δουλευει η καρτα.
pcos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ναι, μια powercolor 4770 που ειχα παλια γκαζωνε οταν εμπαιναν πολλα γραφικα και ζεσταινοταν. φυσιολογικο ακουγεται λοιπον. αλλα οταν "κάθεται" ειναι οντως αθορυβη, ετσι?
caution Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Έχω και εγώ μια από δαύτες - dead silent @ idle και απλά "ξεφυσάει" @ full load - είναι πολύ ήσυχη γενικά και από temps άψογη ( στο μίζεροτερο case ever ) οπότε αν ακούτε "φασαρία" κάτι κακό παίζει...
localy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 ναι, μια powercolor 4770 που ειχα παλια γκαζωνε οταν εμπαιναν πολλα γραφικα και ζεσταινοταν. φυσιολογικο ακουγεται λοιπον. αλλα οταν "κάθεται" ειναι οντως αθορυβη, ετσι? ναι ακριβως οταν κλεινω το παιχνιδι και σερφαρω η κανω οτιδηποτε στον υπολογιστη δεν ακουγετε τιποτα ολα οκ.ουτε εχω καποιο κολλημα στο pc ολα ειναι οκ.αν το γυρισω στο παιχνιδι μονο εκει που εχει πολλα γραφικα ξεκιναει το κουλερακι και μια σταματαει μια δουλευει λογικα για την θερμοκρασια θα ειναι ..
localy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Τι θερμοκρασίες έχεις; δεν τις εχω τσεκαρει υαπρχει κανα προγρμμα που να μου λει???μεσα απο το control center τις ATI μπορω να τις δω???
nick#18 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Ναι ως κατοχος της δηλωνω πως το κανει αυτο....βαλτο manual στο 50% και εισαι οκ...Ναι μεσα στο catalyst το λεει. Δες την καρτελα overdrive και τσεκαρε το κουτακι να γινει enable...
localy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 αυτο δεν εννοεις?ενταξει δεν ειναι ετσι????
@topos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Aυτη λογικα ειναι θερμοκρασια idle. Βαλε το "hwmonitor" και αστο να τρεχει ενω παιζεις,οταν τελειωσεις βλεπεις δεξια το max temp που εχει πιασει.
nick#18 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ναι αυτο ειναι...τσεκαρε το κουτακι που λεει enable manual fan control και βαλτο στο 50% και εισαι οκ ουτε πολυς θορυβος και καλη αποδοση ψηξης.... 38idle here with 19 in the chassis...
localy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 το εβαλα manual στα 50 αλλα παρατηρησα οτι ξεκινησε να δουλευει η καρτα και δεν σταματουσε...και οταν βγηκα απο το παιχνιδι παλι συνεχιζενα δουλευει το cooleraki,θα το βαλω aytomata τελικα
nick#18 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ε ναι εκει μενει σταθερο και δεν εχεις προβλημα πουθενα απο θερμοκρασιες...σε ενοχλει ο θορυβος? εμενα ξεκιναει να γινεται αισθητος ο θορυθος απο το 60% και πανω...
localy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 οχι δεν με ενοχλει ο θορυβος αλλα γιατι να δουλευει το cooleraki οταν δεν παιζω παιχνιδια.τζαμπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.