panathas1908 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον καλησπερα αδερφια ζητησα βοηθεια στο φορουμ για το πως να φτιαξω το σαιτ μου καποια φιλαρακια εσπευσαν και μου απαντησαν με π.μ ευχαρηστω πολυ τελικα το εφτιαξα...Το σαιτ ειναι αυτο mpala.weebly.com ..Το σαιτ θα περιεχει προγνωστικα απο το στοιχημα τελευταια νεα απο ελλαδα και απο ξενα πρωταθληματα ανεβασμα πατς για παιχνιδια και αλλα παρα πολλα...το μονο που ζητω απο εσας ειναι να το στηρηξετε μπαινοντας καθημερινα αν θελετε μεσα να το διαβαζετε και να το επισκεπτεστε συχνα σας παρακαλω παρα πολυ ...στη συνεχεια ισως χρειαστω και συνεργατες αν ειναι καποιος προθυμος!! Ευχαρηστω παρα πολυ!! Και μην ξεχνατε mpala.weebly.com :-D:-D
kotlid Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον καλησπερα αδερφια ζητησα βοηθεια στο φορουμ για το πως να φτιαξω το σαιτ μου καποια φιλαρακια εσπευσαν και μου απαντησαν με π.μ ευχαρηστω πολυ τελικα το εφτιαξα...Το σαιτ ειναι αυτο mpala.weebly.com ..Το σαιτ θα περιεχει προγνωστικα απο το στοιχημα τελευταια νεα απο ελλαδα και απο ξενα πρωταθληματα ανεβασμα πατς για παιχνιδια και αλλα παρα πολλα...το μονο που ζητω απο εσας ειναι να το στηρηξετε μπαινοντας καθημερινα αν θελετε μεσα να το διαβαζετε και να το επισκεπτεστε συχνα σας παρακαλω παρα πολυ ...στη συνεχεια ισως χρειαστω και συνεργατες αν ειναι καποιος προθυμος!! Ευχαρηστω παρα πολυ!! Και μην ξεχνατε mpala.weebly.com :-D:-D Τοσα ματς σημερα για το Ραγιο-Χερκουλες εγραψες? Πλακα κανω φυσικα!!! καλη αρχη
dermitzos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 καλό είναι να βάζειs τόνουs και να προσέχειs τα ορθογραφικά σου λάθη.. Tο template είναι πολύ απλό, και θα έπρεπε να βάλειs υλικό πριν το βγάλειs στον κόσμο. Tώρα είναι ένα απλό blog.
isay Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 καλό είναι να βάζειs τόνουs και να προσέχειs τα ορθογραφικά σου λάθη.. Tο template είναι πολύ απλό, και θα έπρεπε να βάλειs υλικό πριν το βγάλειs στον κόσμο. Tώρα είναι ένα απλό blog. +1 έτσι απλά
panathas1908 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ευχαρηστω για τις συμβουλες...τα ορθογραφικα θα τα διορθοσω αλλα οι τονοι ειναι προβλημα ξερετε καποιο προγραμμα που να τοωιζει!!! συντομα θα της βαλω υλικο μεσα ηδη αρχισα!!!!! ευχαρηστω παιδια περιμενω τις επισκεψεις σας
basilis5 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 αν μας στειλεις και ταμειο θα σαι μαγκας...γιατι εγω εχω δικο μου κουβα στο προπατζιδικο
morgy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 ευχαρηστω για τις συμβουλες...τα ορθογραφικα θα τα διορθοσω αλλα οι τονοι ειναι προβλημα ξερετε καποιο προγραμμα που να τοωιζει!!![...] Λέγεται word και σου σημειώνει τα λάθη. Νομίζω έχει και επιλογή για auto correct αλλά δεν το 'χω ψάξει τόσο πολύ για να σου πω και με σιγουριά αν βάζει τόνους. Επίσης μπορείς να γράφεις τα κείμενα σου σε google document και, είτε με Opera είτε με Firefox, κατέβασε ένα ελληνικό λεξικό και είσαι μια χαρά. Είναι και δωρεάν. (Και εγώ αυτό κάνω) Αλλά εντάξει, φτιάχνεις μια σελίδα, δώσε λίγο σημασία στο κείμενο. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι και εντελώς απλό αν είναι το site, αν το περιεχόμενο είναι προσεγμένο (όχι ορθογραφικά, γραμματικά κτλ λάθη και δεν βαριόμαστε να βάζουμε τόνους) θα πάει πολύ καλά.
panathas1908 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 εχετε δικιο νωρις το παρουσιασα!! σε λιγες μερε θα ειναι ξανα ετοιμο!! ταμειο σιγουρα θα παμε πολλες φορες αδελφια
polaki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 η αποψη μου εμενα ειναι οτι αν τα προγνωστικα ειναι ποιοτικα και εχουν αποτελεσμα, ο κοσμος θα ερχεται στο site ετσι κ αλλιως γιατι θα πηγαινει ταμειο. Τωρα αν σε ενδιαφερει μελλοντικα να παιξεις με διαφημισεις κλπ, θα χρειαστει να το προσεξεις το εικαστικο περισσοτερο. Προσωπικα ξαναλεω ακομα και ξερα να μου έδινες προγνωση 1-2 παραγραφουλες για 5-6 αγωνες θα ερχομουν. Φωτογραφιες και χαριτωμενιες οκ καλα ειναι, αλλα αλλου ειναι το ζουμι! Φτιαξε ενα template βασικο το οποιο θα υπαρχει σε ολο το σite και μετα απλα γεμιζε τις σελιδες με περιερχομενο.
panathas1908 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 η αποψη μου εμενα ειναι οτι αν τα προγνωστικα ειναι ποιοτικα και εχουν αποτελεσμα, ο κοσμος θα ερχεται στο site ετσι κ αλλιως γιατι θα πηγαινει ταμειο. Τωρα αν σε ενδιαφερει μελλοντικα να παιξεις με διαφημισεις κλπ, θα χρειαστει να το προσεξεις το εικαστικο περισσοτερο. Προσωπικα ξαναλεω ακομα και ξερα να μου έδινες προγνωση 1-2 παραγραφουλες για 5-6 αγωνες θα ερχομουν. Φωτογραφιες και χαριτωμενιες οκ καλα ειναι, αλλα αλλου ειναι το ζουμι! Φτιαξε ενα template βασικο το οποιο θα υπαρχει σε ολο το σite και μετα απλα γεμιζε τις σελιδες με περιερχομενο. αυτο θα κανω φιλε και μενα το περιοχομενο με ενδιαφερει!! αλλα δεν ειναι μονο για προγνωστικα θα παρουσιαζω νεα ομαδων και ειδησεις ..επησης παιδια θα ηθελα αν υπαρχει καποιος που γνωριζει απο αυτα να μου πει να τον ρωτησω κατι
panathas1908 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Παιδια αντι για το σαιτ που μου ητανε δυσκολο να το οργανωσω εποιασα δουλεια στο football-manager.gr εκει θα γραφω προγνωστηκα για το στοιχημα και αθλητικες ειδησεις σας περιμενω ολους να στηρηξετε την προσπαθεια μου και να σας ανταμιυσω με τα προγνωστικα μου!!!!!! :-D:-D
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Η αμοιβή είναι καλή; Πως πληρώνεσαι; panatha κάτι ακόμα. Να προσέχεις την ορθογραφία σου, αν θες να κρατήσεις τη δουλειά σου.
panathas1908 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Η αμοιβή είναι καλή; Πως πληρώνεσαι; panatha κάτι ακόμα. Να προσέχεις την ορθογραφία σου, αν θες να κρατήσεις τη δουλειά σου. ευχαρηστω για τη συμβουλη φιλε !!ειναι ενα προβλημα που προσπαθω να διορθοσω μεσω της world ..οσο για την αμοιβη οικιοθελως εποιασα δουλεια εκει δηλαδηχωρις αμοιβη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.