Προς το περιεχόμενο

απορια σχετικα με install στο ubuntu

onasdiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα.εχω ενα προβλημα.δεν ξερω μως κανεις εγγατασταση στο ubuntu 9.10.

εχω κατεβασει για παραδειγμα το xine-lib 1.1.1 και το ultraserf και δεν ξερω πως να τα εγκαταστησω.

και κατι ακομα ,οταν ανοιγω να δω μια ταινια η υποτιτλοι εμφανιζονται ακαταλαβιστικοι.και να τονισω επισης οτι ειμαι νεος στον χορο,μωλις σημερα εγκατεστησα το ubuntu για πρωτη φορα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν αυτό που κατέβασες είναι .deb απλά κάντο διπλό κλικ. Γενικά πάντως είναι ευκολότερο να εγκαθιστάς προγράμματα από το synaptic package manager, κάτι με το οποίο πρέπει να εξοικειωθείς αν θέλεις να μείνεις στα linux.

• Moderators

Eδω θα λυθουν πολλες αν οχι ολες οι αποριες σου σχετικα με την εγκατασταση πακετων

http://www.psychocats.net/ubuntu/installingsoftware

Αν δεν καταλαβαινεις κατι,εδω ειμαστε.

Οτι θελεις να εγκαταστησεις ή να απεγκαταστησεις το κανεις μεσα απο το synaptic. Σκορπια .tar.gz με τον πηγαιο κωδικα ή σκορπια .deb μπορει να σε βαλουν σε μπελαδες, πχ

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=316186

Ανοίξε το synaptic και πήγαινε στο μενού του ρυθμίσεις>repositories και από εκεί στο παράθυρο που θα ανοίξει πήγαινε στην πρώτη καρτέλα και εκεί που λέει λήψη από βάλε κύριο εξηπηρετητή. Κλείσε μετά το παράθυρο κάνε μια ανανέωση πατόντας το κουμπάκι στο synaptic και προσπαθησε μετά να κάνεις εγκατάσταση ότι θέλεις.

• Moderators

Παιζει κατι αυτη τη στιγμη με τους ελληνικους servers?Γιατι και γω δεν μπορω να κατεβασω(forthnet)οπως και η κοπελια μου(hol)και ανγκαστικα το γυρισαμε σε main server.

Εdit:Νevermind,δουλευει κανονικα αυτος του πανεπιστημιου Κρητης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...