onasdiss Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα.εχω ενα προβλημα.δεν ξερω μως κανεις εγγατασταση στο ubuntu 9.10. εχω κατεβασει για παραδειγμα το xine-lib 1.1.1 και το ultraserf και δεν ξερω πως να τα εγκαταστησω. και κατι ακομα ,οταν ανοιγω να δω μια ταινια η υποτιτλοι εμφανιζονται ακαταλαβιστικοι.και να τονισω επισης οτι ειμαι νεος στον χορο,μωλις σημερα εγκατεστησα το ubuntu για πρωτη φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RubiksCube Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Αν αυτό που κατέβασες είναι .deb απλά κάντο διπλό κλικ. Γενικά πάντως είναι ευκολότερο να εγκαθιστάς προγράμματα από το synaptic package manager, κάτι με το οποίο πρέπει να εξοικειωθείς αν θέλεις να μείνεις στα linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onasdiss Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 αυτο ακριβως ρωταω.πως κανεις την εγκατασταση?μοy λες μεσω του synaptic. μπηκα μεσα και μου λεει να επιλεξω ενα πακετο.δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Eδω θα λυθουν πολλες αν οχι ολες οι αποριες σου σχετικα με την εγκατασταση πακετων http://www.psychocats.net/ubuntu/installingsoftware Αν δεν καταλαβαινεις κατι,εδω ειμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onasdiss Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 σε ευχαριστω πολυ.σιγα σιγα αρχιζω να βγαζω ακρη,και απο οτι βλεπω καποια στιγμη θα βγαλω τελειως τα vista. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Οτι θελεις να εγκαταστησεις ή να απεγκαταστησεις το κανεις μεσα απο το synaptic. Σκορπια .tar.gz με τον πηγαιο κωδικα ή σκορπια .deb μπορει να σε βαλουν σε μπελαδες, πχ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=316186 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onasdiss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 τωρα εχω αλλο προβλημα με το synaptic.οταν παω να εγκαταστησω κατι παει μεχρι το 5% και μετα απο λιγο μου βγαζει σγαλμα.ληξη συνδεσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ανοίξε το synaptic και πήγαινε στο μενού του ρυθμίσεις>repositories και από εκεί στο παράθυρο που θα ανοίξει πήγαινε στην πρώτη καρτέλα και εκεί που λέει λήψη από βάλε κύριο εξηπηρετητή. Κλείσε μετά το παράθυρο κάνε μια ανανέωση πατόντας το κουμπάκι στο synaptic και προσπαθησε μετά να κάνεις εγκατάσταση ότι θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onasdiss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 το προβλημα λυθηκε,σε ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Παιζει κατι αυτη τη στιγμη με τους ελληνικους servers?Γιατι και γω δεν μπορω να κατεβασω(forthnet)οπως και η κοπελια μου(hol)και ανγκαστικα το γυρισαμε σε main server. Εdit:Νevermind,δουλευει κανονικα αυτος του πανεπιστημιου Κρητης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefxOup Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ δοκίμασα μόλις και δεν κατεβάζει πακέτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.