amorphis13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 εχω μια βιντεοκαμερα sony sr11 και προσπαθω να μετατρεψω τα m2ts σε avi. χρησιμοποιω το format factory 2.20 αλλα παρατηρω οτι ο ηχος καθυστερει σε σχεση με την εικονα καπου μισο sec.υπαρχει καποια ρυθμιση στο format factory να βελτιωθει αυτο η' καποιο αλλο convert program να μετατρεψω σωστα τα αρχεια m2ts sony σε avi ?
kastel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Γιατί δε χρησιμοποιείς τον converter που διαθέτει η ίδια η SONY με το Picture Motion Browser (Manipulate>Convert to MPEG-2 and Save...) για να μετατρέψεις τα m2ts σε mpeg;
amorphis13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 δεν εχω καταλαβει πως χρησιμοποιηται εχω μπερδευτει. υπαρχει καποιος οδηγος ?
kastel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δε χρειάζεται οδηγός αλλά αφού επιμένεις: Αφού έχεις εγκαταστήσει το "PMB" (Picture Motion Browser), το τρέχεις, αν δεν σου έχει βγει ο οδηγός εισαγωγής αρχείων video και φωτογραφιών από την κάμερα στο PC, πας "File>Import Media Files...", επιλέγεις "HandyCam (Hard Disk Drive)" και πατάς "OK", επιλέγεις από τα "Features" (αριστερά) ή το "Easy PC Back-up" για να εισάγεις στο PC σου τα HD, SD videos και τις φωτογραφίες ή το "Media File Import" για να εισάγεις μεμονωμένα αρχεία videos και φωτογραφιών, επιλέγεις που θα αποθηκευτούν στο PC σου και πατάς "Import". Περιμένεις να τελειώσει και το αφήνεις να κάνει "Analyse" πατώντας "ΟΚ" στο μήνυμα που θα σου βγάλει (προτείνεται χωρίς να είναι απαραίτητο). Όταν τελειώσει θα πρέπει να έχουν εμφανιστεί τα videos και οι φωτογραφίες που "πέρασες" από την κάμερα στο PC μέσα στο ημερολόγιο του "PMB". Τσεκάρεις τα video που σ΄ενδιαφέρουν να μετατρέψεις και πας "Manipulate>Convert to MPEG-2 and Save...", επιλέγεις "MPEG-2" (δεν υπάρχει άλλη επιλογή), "High ή Standard Quality", του δίνεις που θα αποθηκευτούν τα νέα mpeg2 videos και πατάς το κουμπί "Start". Όταν τελειώσει το αφήνεις να κάνει "Analyse" πατώντας "ΟΚ" στο μήνυμα που θα σου βγάλει. Τα νέα videos θα εμφανιστούν εξίσου στο ημερολόγιο του PMB. Αυτό ήταν!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.