nodreams.ct Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 ATI CLUB RADEON 9500 64MB DDR DVI TV-OUT 200 ευρα HERCULES 3D Prophet 8500 LE 128MB 170 ευρα Παιδια ενας φιλος μου ειναι σε δειλημα! Αυτη η Club τι σοι μαρκα ειναι; αξιζει τον κοπο; απο clocking τι λεει; H 8500 ειναι Hercules και κανει και γ@μω τα overclocking.. Εσεις ποια θα περνατε; Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ODT Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 αναλογιζόμενος αυτό θα περίμενα λίγο ... :cool: :cool: :cool: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radeon9700 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote nodreams.ct:</font><hr> ATI CLUB RADEON 9500 64MB DDR DVI TV-OUT 200 ευρα HERCULES 3D Prophet 8500 LE 128MB 170 ευρα Παιδια ενας φιλος μου ειναι σε δειλημα! Αυτη η Club τι σοι μαρκα ειναι; αξιζει τον κοπο; απο clocking τι λεει; H 8500 ειναι Hercules και κανει και γ@μω τα overclocking.. Εσεις ποια θα περνατε; Ευχαριστω. <hr /></blockquote> CLUB exi to RAM-SHOP apo ki eixa pari tin diki mou radeon .... apla file i ATI dini kai se alles eteries to chip na kanoun dikes tous kartes grafikwn sinithos einai fninoteres apo tis original ATI alla oi epidosis einai panw katw oi idies, tous drivers tis ATI tha bazi kiolas .... Me klista matia tin 9500 klasis kaliteri se epidosis apo tin alli ase pou ipostirizi kai dx9 ...... xoris endiasmous. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodreams.ct Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 @ODT Σιγουρα δουλευει αυτο, μην χαλασουμε την καρτα και τρεχουμε; Αυτο γινεται μονο σε 9500 απλη 128 ΜΒ ετσι; @radeon9700 Ναι την εχει το Ram-Shop και η γραμμη. Τα γνωριζω αυτα που μου λες αυτο που δεν εχω ξανακουσει ειναι η μαρκα Club, και ρωταω μηπως κανεις ξερει αν ειναι καλη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Sigoura douleyei to mod alla prepei na exeis apo tis prwtes kartes pou vghkane me to pcb ths 9700 (kalo einai na boreis na kaneis handpick kai na sygrineis ta pcb) kai na einai 128ara (64mb sto pcb ths 9700 xrisimopoiei mono ta 2 kanalakia). Mia 128mb 9500pro sto pcb ths 9700 einai hdh sthn ousia mia 9700. Mia xara einai h club, mhn perimeneis kamia spoudaia marka vevaia (a la asus h hercules) alla th douleia ths thn kanei anetotata. Anyway, oson afora to dillhma 9500 hands down Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodreams.ct Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Η 9500 128ΜΒ (οχι η Pro)κανει την δουλεια αυτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 H 9500 aplh 128mb se pcb ths 9700 kanei auth th douleia me to mod. Ypo tis idies synthikes h pro den xreiazetai to mod mias kai exei hdh xekleidwtes kai tis 8 pipelines. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BASSstarlet Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 μπορεις να μου δωσεις πληροφοριες για το μπλε φως που εχεις στο tower?ειναι led η black light? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.