vagelis81 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα! Εδω και μια ωρα εχω το εξη προβλημα.Ο υπολογιστης μου "κολλαει".Συγκεκριμενα τα παιχνιδια τρεχουν πολυ αργα και επισης και τα τραγουδια παιζουν αργα.Εκανα επαναφορα συστηματος ,τιποτα ,εκανα εξεταση δισκων ,τιποτα.Ν α σας πω ομως οτι καποιες αλλες λειτουργιες εκτελουνται κανονικα.Ο internet explorer για παραδειγμα δουλευει κανονικα.Καμια ιδεα για να αποφυγω τον τεχνικο.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 επαιζες πχ και το κολλησε το μηχανημα;η το ειχες ανοιχτο και εβαλες παιχνιδι πχ και τοτε το ειδες;
vagelis81 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Να σου πω πως εγινε.Εβγαλε μαυρη οθονη ενω ετρεχε καποιο παιχνιδι και δε μπορουσα να κανω τιποτα .Εκανα λοιπον reset αλλα μετα δουλευε κανονικα.Μετα απο κανα μισαωρο ανοιξα καποιο τραγουδι το οποιο επαιζε πολυ αργα.Το ιδιο και τα παιχνιδια.Ετσι εγινε το κακο.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 μαλλον μητρικη μπορει να ειναι...ειχες μηπως τιποτα να παρακολουθεις θερμοκρασιες;
nick#18 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Κοιταξε λιγο τη χρηση του επεξεργαστη στο task manager επισης κανε scan για trojans κλπ και τελος... ποσο καιρο εχεις να κανεις format?
kotsaris03 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 δοκιμασε και κανενα scan με trojan remover, malware bytes.. και μετα δες και λιγο τι σκουπιδακια εχει το regisrty, μετα δες ποσο χωρο εχει ο σκληρος, και βλεπουμε edit: στα καλα καθουμενα εγινε?
vagelis81 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.Να πω οτι πηρα τον υπολογιστη μου απο format πριν απο 3 ημερες.Το προβλημα που ειχε ειναι οτι δεν εμπαινε στα windows.Μετα το format παρουσιασε αλλη βλαβη.Παντως να σας πω οτι ολα ξεκινησαν μετα απο μια διακοπη ρευματος που εγινε οποτε θα συμφωνησω με τον φιλο που ειπε οτι πρεπει να φταιει η μητρικη.Ισως να ειναι βραχυκυκλωμενη οπως μου ειπε και ο τεχνικος.Να προσθεσω εδω τι παρατηρησα μολις τωρα.Αν εχω καποιο τραγουδι να παιζει και εγω δουλευω σε καποιο αλλο παραθυρο (στον explorer πχ) οταν κανω κλικ με το ποντικι ακουω ενα περιεργο θορυβο.Το λεω μηπως και βοηθησει.
nick#18 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μετρησε λιγο τα ρευματα του τροφοδοτικου σου με ενα πολυμετρο...
orion1986 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 θα σου συνιστουσα το διαγνωστικο προγραμμα eurosoft pc-check.αν το βρεις απο φιλο σου αν το κατεβασεις εστω και σπασμενο.κανει πληρη ελεγχο του υπολογιστη και θα σου βγαλει σε ποιο κομματι ειναι το προβλημα αν οντως υπαρχει προβλημα στο hardware.
vagelis81 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Σας ευχαριστω ολους. Μολις τωρα παρατηρησα οτι το προβλημα εξαφανιστηκε.Δε ξερω τι να πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.