Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Με Thomson Speedtouch ST 536i v6

Hells Bells

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με το internet που μάλλον ευθύνεται το συγκεκριμένο μόντεμ κατα 90%. Συγκεκριμένα δούλευε μια χαρά εκτός από τις αποσυνδέσεις που ευθυνόταν ο ΟΤΕ. Τώρα το λαμπάκι του internet ειναι down και το λαμπάκι του dsl ειναι συνεχώς αναμενο, σε αντίθεση με παλιά που κοβόταν το dsl αλλά ξανά έφτιαχνε αργότερα. Έχω πάρει δύο φορές τηλέφωνο στο κέντρο βλαβών και ακόμα περιμένω τηλέφωνο :mad: από την περασμένη τρίτη :X . Έψαξα λίγο στο google και είδα ότι μπορεί να γίνει update στο firmware! Πιστεύω ότι αν γίνει update ίσως διορθωθει το πρόβλημα... Το θέμα είναι ότι είμαι λίγο άχρηστος :-D και έχω χαθεί σε κάτι άλλα forum :P αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει κανένας για το update ή αν έχει κάποιος καμία ιδέα για καμιά λύση :-) LOL ή να πάρω καινόυριο modem να τελειώνει το πανηγύρι ??? B) thanks

Δημοσ.

Για άχρηστός πολύ σίγουρος ακούγεσαι:-D

Αφού έχεις DSL δοκίμασε να κάνεις hard reset το modem και στην ανάγκη πέρνα πάλι τους κωδικούς (όνομα χρήστη/κωδικός πρόσβασης)

Την ενημέρωση την κάνεις μόνο αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις αναφέρεται πως λύνεται με τη χρήση του συγκεκριμένου firmware, αλλιώς θα κάνεις απλά μία τρύπα στο νερό

Δημοσ.

Είδες που τα λέγα :P (ότι είμαι 'ασχετος)! Το hard reset είναι πανω στο modem απο πίσω που έχει μια τρυπούλα??? αν ναι το έχω κανει! αλλα θα ξανα δοκιμάσω. ty

Δημοσ.

η thomson δεν δινει ta firmware στο κοινο για αυτο δεν βρισκεις στο site οποτε θα πρεπει να βρεις σε τριτη πηγη.δυσκολο απο εκει και περα να φταιει το ρουτερ και δυσκολο να φταιει το firmware.οποτε σιγουρεψου για τα στοιχεια .β.κανε δοκιμη με αλλο ρουτερ.

αν δεν μπορεις να κανεις το β/ τοτε κανε το παρακατω.

σεταρε το Pppoe/llc το ρουτερ αν το εχεις pppoa/vc .αυτο το βλεπεις οταν κανεις το wizard γιατι πολλα dslam που τα αλλαζει ο οτε μετα δεν παιζουν Pppoa/vc.επισης σιγουρεψου στοιχεια και οτι ειναι vpi 8 vci 35.αν τωρα δεν παιξει και με αλλο ρουτερ τοτε αυτο σημαινει οτι υπαρχει προβλημα απο τον Provider.ειναι το προβλημα που αναφερεται σαν kanei sync αλλα δεν παιρνει Ip.σε καινουριες γραμμες πολλες φορες εφταιγε οτι δεν ειχαν περασει καποιες ρυθμισεις ο provider ειδικα στα παλια dslam που δεν ηταν προσεταρισμενα η μπορει να εχει κολλησει η καρτα sto dslam οποτε να χρειαστει να γινει για να παιξει.επισης το thomson δεν εχει τοσο ευκολο update οσο τα αλλα ρουτερ.θελει εφαρμογη και δεν γινεται μεσα απο το μενου

Δημοσ.

εκανα αυτο που μου ειπες μετα αλλα τζιφος... και σημερα πηρε τηλ ο οτε αλλα δεν ημουν σπιτι.... και απαντησε η αδερφη μου φαντασου συνομιλια :P

Δημοσ.

Ποιά στοιχεία??? (sorry αλλά δεν ξέρω 0.0). το λαμπάκι του Internet ειναι down και οταν παω να κάνω connect απο το speedtouch.lan και λεει authentication failed αν θυμαμαι καλα ...

Δημοσ.

μιλας με οτενετ και στα λενε η στα αλλαζουν κτλ.αν δεν τα ξερεις εσυ που στα εδωσαν η εκανες την ενεργοποιηση εγω δυσκολο να τα ξερω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...