skiabox Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 12?????αα..εγώ 10 έδωσα....αλλά μια καβουριαση στις τσέπες την έπαθα μετά.... :-P Εγω πληρωσα 12 ευρω και ειδα το 2D!!!
status Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εγω πληρωσα 12 ευρω και ειδα το 2D!!! Τι λε ρε φίλε, στα οντεόν το 3d εισιτήριο κάνει τόσο και 7 το 2d... ---------- Προσθήκη στις 13:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:00 ---------- Αυτός είναι ένας λόγος για να πάθεις κατάθλιψή..! :Ρ
wert Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Καταθλίπτωμαι που σας βλέπω να καταθλίπτεσται... Αχ καταθλιμένα παιδάκια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Τι λε ρε φίλε, στα οντεόν το 3d εισιτήριο κάνει τόσο και 7 το 2d... Εγω πληρωσα 12 ευρω και ειδα το 2D!!! και πήρες ένα επιπλέον ticket μετά γιατί είχε πρόβλημα η αίθουσα... γιατί δεν το αναφέρεις αυτό αδικημένο αγόρι?
skiabox Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 και πήρες ένα επιπλέον ticket μετά γιατί είχε πρόβλημα η αίθουσα... γιατί δεν το αναφέρεις αυτό αδικημένο αγόρι? Εχεις μνημη ελεφα βλεπω! χεχεχεχε......σιγα μην παω να ξαναδω την ιδια ταινια. Κανονικα το refund θα επρεπε να ειναι για οποια ταινια θελεις εσυ. Αλλα και στο refund ανοργανοτοι ειμαστε. Btw παρατηρησα στο τελευταιο εισητηριο του Sherlock Holmes στα village του 'the mall' οτι επειδη εκλεισα μεσω internet χρεωθηκα ενα ευρω παραπανω!
vocals_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 που πήγες οεο, στο Fort Knox? Γιατί ρε,και σε μένα τα ίδια συνέβησαν που πήγα αθήναιον στην βασιλίσσης σοφίας.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ καβάντζωσα τα γυαλιά αλλά τι να κάνεις αν δεν έχεις και τον κατάλληλο σύστημα προβολής για να δείς 3d.Πάντως είναι υπέροχα για να κοιτάς τον ήλιο.Το λενε και πάνω! Βασικά δεν μπορείς ακόμη να έχεις τίποτα στο σπίτι σου για να δεις 3d με τα συγκεκριμένα γυαλιά! Εκτός από το film χρειάζεσαι και ειδική μηχανή προβολής με φακούς κλπ κλπ κλπ μιας και δεν έχει καμία σχέση με το κλασικό 3d (2 χρωμάτων) που ξέραμε. http://en.wikipedia.org/wiki/RealD_Cinema Αν δηλαδή κινηματογραφούσες την 3d ταινία και την έβαζες να τη δεις στην tv σου, τα γυαλιά θα σου ήταν άχρηστα! Αυτό για τον ήλιο μην το λες ούτε για αστείο γιατί υπάρχουν άτομα που θα το δοκιμάσουν και μετά θα ζητούν από το insomnia αποζημίωση για τη ...στραβωμάρα που θα αποκτήσουν!
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εμάς πάτρα ούτε καν μας τα ζήτησαν πίσω. Α, δεν έπαθα κατάθλιψη. Στα Ster λες? Δε ξέρω για τους καταθλιπτικούς, πάντως εγώ ανυπομονώ να τη ξαναδώ, αυτή τη φορά σε 3d όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.