Teaser Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Χαχαχα γέλασα πολύ με διάφορες απαντήσεις αλλά και με την εφεύρεση ότι η ταινία προκαλεί κατάθλιψη. Προσωπικά παραδέχομαι ότι η ταινία με συγκίνησε πολύ, αλλά τι σχέση έχει αυτό με κατάθλιψη? Δηλαδή να αρχίσω να ανυσηχώ? Ότι να ναι. Να μου πείτε και να το δεχτώ ότι μπορεί κάποιος ήδη να έχει πρόβλημα και η ταινία να τον ψυχοπλακώσει τελείως. Αλλά μη μου λέτε ρε μπαγλαμάδες(δεν αναφέρομαι σε κανένα μέλος του ινσομνια αλλά στους αετούς που το σκέφτηκαν) ότι μια ταινία μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη εκτός και αν δεν είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε τη σημασία των λέξεων. Η λέξη Αμερικανιά σε κάθε κουβέντα για ταινίες έχει καταντήσει τελείως "Αμερικανιά" ε.
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Στην περιπτωση λοιπόν που ΟΝΤΩΣ προκαλεί κατάθλιψη σε πολλά άτομα η συγκεκριμένη ταινία, μήπως θα πρέπει λίγο να ανησυχήσουμε για το quo vadis? Επίσης το Modern Warfare 2 προκαλεί AIDS... Ο άνθρωπος πλέον δέχεται πολλά μηνύματα κοινωνικό-περιβαλλοντολογικής ευαισθητοποίησης απο TV, ντοκιμαντέρ, Internet, Blogs, Τύπο, eco-friendly προϊόντα μέχρι και μπλουζάκια, δεν περιμένει έναν επιπόλαιο μπλε σαβράνθρωπο με usb στο μαλλί που στη προσπάθεια του να πηδήξει το γκομενάκι μάμησε έναν πλανήτη. Όταν βλέπω τέτοιες "ειδήσεις"- προωθητικές ενέργειες νιώθω οτι το iq μου πέφτει 5 μονάδες...
nickarmy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Φρίκη να είναι κανείς καταθλιπτικός. Και εγώ βλέπω για βιασμούς, πολέμους στις ειδήσεις στην plasma tv μου, παιδικές πορνογραφίες σε warez sites με την 24αρα forthnet μου και πέφτω σε μιζέρια ρε παιδί μου... Βλέπω μετά τα παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε με RSS στο iPhone, κάθομαι στο διπλό μου κρεββάτι και κλαίω με μαύρο δάκρυ και σκέφτομαι "γιατί ρε γαμώτο να είμαι τόσο δυστυχισμένος, εγώ που σπούδασα, που ξέρω από καλούς τρόπους, ξέρω να μαγειρεύω, έχω συνδεθεί με τόσα γκομενάκια, οι γονείς μου μ'αγαπάνε... γιατί να είναι τόσο σκατά ο κόσμος και με κάνει δυστυχισμένο; Γιατί να μην είναι ο πλανήτης μου σαν το Pandorum; Θα κάνω ένα facebook group να δω αν υπάρχουν και άλλοι θλιμμένοι". Ρε δεν πάτε να αυτοκτονήσετε λέω εγώ, εσείς και η μελαγχολία πολυτελείας σας. στεναχοριούντε γιατί δεν έχουν το δέντρο που τους δυκτιώνει ποιο γρήγορα απο το facebook και αποτελεί παράλληλα και back up τον ψυχών που οδηγούντε σε έναν ακόμα καλύτερο κόσμο :lol: (εμείς πρέπει να είχαμε ιδη πεθάνει με τις <<24>>). Βέβαια έχω την εξής άποψη οτι με αυτή την στάση τους θέλουν να τραβίξουν το βλέμα της κοινής γνώμης άρα όντως υπάρχει πρόβλημα (ψυχοσωματικο ή οτι θες) και αυτό είναι θετικό γιατί με αυτό το τρόπο μπορεί η κάθε οικογένεια εκάστωτε να πάρει τα μέτρα της,μην ξεγνάμε και το παράγοντα διαφήμισης που θέλουν κάποιοι...
chrinsomnias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μηπως προκαλουν καταθλιψη και τα avatars που χρησιμοποιουμε στα φορουμς ? Ρε τι αλλο θα ακουσουμε... :lol::lol:
wert Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μπας και πέφτει κάνα επίδομα για καταθλιπτικούς ; Ευρωπαϊκό; Αν είναι να πάω να την δω να καταθλιπτηθώ και εγώ. Σας κατέθλιψα ;
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εγώ προσωπικά μόλις είδα το Avatar έπαθα βλεφαρόπτωση, αρχικά.
moldovan20 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εγώ όσο έβλεπα το avatar σκεφτόμουνα πως θα καβατζώσω τα 3d γυαλιά ,αλλά έλα που στήσανε 2 τύπους στην πόρτα της εξόδου και δε σε άφηναν να βγεις αν δε δώσεις γυαλιά . Μετά είπα να βγάλω να φορέσω τις μυωπίας (και καλά δεν πήρα γιατί που θα τα έβαζα) αλλά έλα που είχανε μέχρι και αντικλεπτικό που βαράει .
djskoufos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εμάς πάτρα ούτε καν μας τα ζήτησαν πίσω. Α, δεν έπαθα κατάθλιψη.
De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ καβάντζωσα τα γυαλιά αλλά τι να κάνεις αν δεν έχεις και τον κατάλληλο σύστημα προβολής για να δείς 3d. Πάντως είναι υπέροχα για να κοιτάς τον ήλιο.Το λενε και πάνω!
AFANIS_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ καβάντζωσα τα γυαλιά αλλά τι να κάνεις αν δεν έχεις και τον κατάλληλο σύστημα προβολής για να δείς 3d.Πάντως είναι υπέροχα για να κοιτάς τον ήλιο.Το λενε και πάνω! ααα...και εγώ τα καβάτζωσα...1 στα 3.....είχανε και ένα σποτάκι πρίν που έλεγε βοηθήστε στην ανακύκλωση....έ...βοηθάω...δεν τα πέταξα.......πάντως θυμάμαι κάτι χάρτινα γυαλιά που μας έδιναν πρίν χρόνια που έκαναν στον 7ο όροφο στο Μινιόν 3D καταστάσεις με Τζουράσικ Πάρκ και έτσι....αλλά δεν είχαν καμία σχέση με αυτά...σάν του Λάκη του Γλυκούλη τα γυαλιά είναι αυτά..... Offtopic είμαι το ξέρω αλλα......
n!nj@ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 και εγώ αν πληρωνα 12 ευρώ για το άβαταρ κατάθλιψη θα πάθαινα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εγώ όσο έβλεπα το avatar σκεφτόμουνα πως θα καβατζώσω τα 3d γυαλιά ,αλλά έλα που στήσανε 2 τύπους στην πόρτα της εξόδου και δε σε άφηναν να βγεις αν δε δώσεις γυαλιά . Μετά είπα να βγάλω να φορέσω τις μυωπίας (και καλά δεν πήρα γιατί που θα τα έβαζα) αλλά έλα που είχανε μέχρι και αντικλεπτικό που βαράει . που πήγες οεο, στο Fort Knox?
AFANIS_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 και εγώ αν πληρωνα 12 ευρώ για το άβαταρ κατάθλιψη θα πάθαινα... 12????? αα..εγώ 10 έδωσα....αλλά μια καβουριαση στις τσέπες την έπαθα μετά.... :-P
Sorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Έχει πέσει πολύ μου φαίνεται τελευταία.... και φαίνεται να έχει αυξητικές τάσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.