Evgenios1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 17 χρονων παλικαρι, αντι να δει καμια τσοντα να κανει το πουλι του λαστιχο, παει και βλεπει το καθε αβαταρ (δεν το εχω δει, αλλα θα..) και παθενει καταθλιψη. Τι να πω.. ο κοσμος εχει καει. Εδω υπαρχουν παλικαρια που φτιαχνουν φεϊσμπουκ για τους χαρακτιρες τους στο WOW.
AFANIS_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 εμένα πάλι που δεν μου έφερε τίποτα άλλο πέρα απο πείνα (και κατούρημα...) ...3 ώρες εκει μέσα....θα με πει το CNN??????
status Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Εκατοντάδες άτομα έσπευσαν να συμφωνήσουν. «Όταν ξύπνισα το πρωί αφότου είδα την ταινία ο κόσμος μου φάνηκε γκρίζος. Σαν όλη μου η ζωή και όλα για τα οποία δούλευα έπαψαν να έχουν σημασία. Δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω. Ζω σε ένα κόσμο που πεθαίνει. Νιώθω αποτροπιασμό για το πώς έχουμε καταντήσει τον πλανήτη μας» δηλώνει ο 17χρονος Σουηδός Ίβαρ Χιλ, αναφερόμενος στην μετά-Αβαταρ θλίψη του. lngEntityID=1095663&lngDtrID=253"]In.gr[/sOURCE] Σουηδός είναι ΧΕΛΛΛΟΥΥΥΥΥΥ Αυτό θα έλειπε στην Σουηδία να βλέπει τίποτα άλλο εκτός από γκρίζο ή λευκό του χιονιού!
De@th L0rd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Προτιμώ να έχω άγχος για την εξεταστική.Αυτή ναι μπορεί να μου προκαλέσει κατάθλιψη,διπολική διαταραχή,κρίσεις πανικού κτλ....Αλλά για το Avatar;;;; Δεν υπάρχουν Stargates. =( Γι αυτό ναι.Ευτυχώς όμως γιατί θα γέμιζε ο τόπος Goa'Uld. Με στεναχώρησε το γεγονός ότι τα Ναβί θηλυκά δεν είχαν καμπύλες.Και γι αυτό που έπαθε το άγριο γκομενάκι η Rodriguez.
pappous_soulis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Εδω υπαρχουν παλικαρια που φτιαχνουν φεϊσμπουκ για τους χαρακτιρες τους στο WOW. wat? link or it didn't happen!
De@th L0rd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 wat?link or it didn't happen! Πάω στοίχημα 100% οτι το κάνουν επί το πλείστον γκόμενες χοντροντάντουδες που νομίζουν πως είναι το ίδιο όμορφες με το χαρακτήρα τους στο WoW. Είμαι τρελά σίγουρος όμως.
vocals_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 1) Να ξεκαθαρίσω πως το "πουστράκια" αναφέρεται στη μεταφορική πλευρά του όρου, εννοιολογικά μεταφραζόμενη ως "κλαψομπανιέρικο, υπερευαίσθητο, drama queen, πρήχτικο και δίχως ΤΣΑΓΑΝΟ". Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με τσ' ομοφυλόφιλοι, ίσα-ίσα έχει ένα γκέη μπαρ εδώ παραδίπλα και είναι όλοι τους πολύ καλά παιδιά και δε με δείρανε που έκανα ετεροφυλοφιλικές γλύκες με τη δικιά μου. 2) Ο χαρακτηρισμός, αν και αγενής, περιγράφει πολύ πιο σύντομα την άποψή μου επί του θέματος από την εννοιολογική του ερμηνεία. 3) Κάποιους λαούς, σε κάποια θέματα, δε τους παίρνω σοβαρά. Έλληνες για διαφάνεια, Τούρκους για καλές τέχνες, Γερμανούς για ρομαντζάδες, Σκανδιναβούς για πρασινάδες και κλίματα. 4 και σημαντικότερο) Η είδηση δεν αναφέρεται σε κάποιους που βγήκαν και είπαν "πω ρε γαμώτο, να ήταν και ο πλανήτης μας έτσι πράσινος". Τέτοιους έχουμε πολλούς. Ο όρος "κατάθλιψη" είναι πολύ ακριβής και συγκεκριμένος. Και κάποιος που περιμένει μια ταινία για να περάσει σε μια κλινικώς ορισμένη κατάσταση, είναι ασπόνδυλο που δε μπορεί να αντεπεξέλθει με ρεαλισμό στις προκλήσεις της ζωής όπως έχει. Εξελικτικά, δυο στάδια πριν την αμοιβάδα και ένα μετά τους κολλημένους στο WoW. Απο την αλλη σε κανει να αναρωτιεσαι γιατι καποιος η καποιοι που πασχουν(?) απο αυτη την ασθενεια η εχουν/ κανουν (?) καποιες δυσαρεστες σκεψεις δεν απευθυνονται σε καποιον ειδικο η εστω δεν συζητανε τα προβληματα τους με δικους τους ανθρωπους παρα ανοιγουν φορουμ για το : «Τρόποι να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη που προκαλείται επειδή ο ονειρικός πλανήτης Pandora δεν υπάρχει»Σορρυ αλλα ποσο σοβαρα να το δεις αυτο το θεμα ? Eλα μωρε εχουμε ιντερνετ ολοι σχεδον και επειδη μπορουμε να πατησουμε upload a video ή να γράψουμε σε ενα blog ή καποια αλλη μ@λκι@ λεμε οτι θέλουμε!Σιγα την καταθλιψη απο τους κακομοιρους!Αμα δουνε το Beyond borders με την Αφρική και τα νεκρα παιδακια τι να πουμε;Εγω εκει επαθα καταθλιψη και καταλαβα ολες τις φιλανθρωπιες του κοσμου να κανουμε ΔΕΝ θέλουν να γινει τπτ καλο!Αντε το αμερικανακι επαθε καταθλιψη απο την ταινια του Καμερον!Ας του κανουμε ενα ipod nano 16 gb δωρο να ανεβασει video κανα βιντεο στο youtube να ξαναγίνει καλα! quoted for the fcking emphasis. α και αυτό Σουηδός είναι ΧΕΛΛΛΟΥΥΥΥΥΥ Αυτό θα έλειπε στην Σουηδία να βλέπει τίποτα άλλο εκτός από γκρίζο ή λευκό του χιονιού! Δεν υπάρχεις ρε..
kfyros Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Όχι ρε γμτ.... Και έλεγα κι εγώ τι έπαθα την Κυριακή βλέποντας 4 ώρες Bugs Bunny , Mickey Mouse, Donald Duck κλπ... Μετά τα έβλεπα όλα γκρίζα.. Κατάθλιψη είναι σίγουρα... Ή μήπως είχαν πονέσει τα μάτια μου από την τηλεόραση?? :lol: Anyway όσοι γνωστοί το έχουνε δει το Avatar μου έχουν πει ότι πάθανε κατάθλιψη επειδή πιαστηκανε 3 ώρες πάνω στην καρέκλα και επειδή είχαν κόψει φλέβες στο τελευταίο μισάωρο από το ξεχίλωμα της ταινίας. Το πολύ 2 ώρες έπρεπε να είναι (απ' ότι μου λένε)... Άρα περιμένω να πάθω την κατάθλιψη νοικιάζοντας το σε DVD, να είμαι και σε συνεχή επικοινωνία με τον ψυχολόγο μου για παν ενδεχόμενο :lol:
zazik Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 ]Το κοινωνιικό του θέματος το βλέπω μόνο εγώ? Επειδή ως διαφημιστής πιστεύω ότι παίζει να είναι διαφήμιση.....βασικά δημιουργία ντόρου....και επειδή την είδα την ταινία , και κατάθλιψη δεν έπαθα αλλά μου άρεσε πολύ..και επειδή το έχω ξαναδιαβάσει σε πολλά φόρουμς και blogs.... Στην περιπτωση λοιπόν που ΟΝΤΩΣ προκαλεί κατάθλιψη σε πολλά άτομα η συγκεκριμένη ταινία, μήπως θα πρέπει λίγο να ανησυχήσουμε για το quo vadis? Δηλαδή , ο σημερινός άνθρωπος , βλέπει τόσο γκρίζα την ζωή του , που όταν δει χρώματα και μια ουτοπική πραγματικότητα το μυαλό του μαστουρώνει για 3 ώρες και μετά , βλέποντας την ζωή του παθαίνει κατάθλιψη? Επειδή με εκνευρίσανε κάποιες απαντήσεις , και επειδή , και εδω μέσα έχω κάνει threads , αλλά και στην δουλειά έχω κάνει σοβαρές έρευνες αγοράς που καταλήξανε στο συμπέρασμα ότι ο σημερινός άνθρωπος ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ UNHAPPY , πάρτε το λίγο πιο σοβαρά , και σταματήστε τα σχόλια του τύπου "ας πάνε να βρούνε καμια γκόμενα" , γιατί έχουνε καταντήσει κλισέ εδώ μέσα.......................
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Έχει γεμίσει ο κόσμος πουστράκια. Ο διάολος μίλησε σωστά ...
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Φρίκη να είναι κανείς καταθλιπτικός. Και εγώ βλέπω για βιασμούς, πολέμους στις ειδήσεις στην plasma tv μου, παιδικές πορνογραφίες σε warez sites με την 24αρα forthnet μου και πέφτω σε μιζέρια ρε παιδί μου... Βλέπω μετά τα παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε με RSS στο iPhone, κάθομαι στο διπλό μου κρεββάτι και κλαίω με μαύρο δάκρυ και σκέφτομαι "γιατί ρε γαμώτο να είμαι τόσο δυστυχισμένος, εγώ που σπούδασα, που ξέρω από καλούς τρόπους, ξέρω να μαγειρεύω, έχω συνδεθεί με τόσα γκομενάκια, οι γονείς μου μ'αγαπάνε... γιατί να είναι τόσο σκατά ο κόσμος και με κάνει δυστυχισμένο; Γιατί να μην είναι ο πλανήτης μου σαν το Pandorum; Θα κάνω ένα facebook group να δω αν υπάρχουν και άλλοι θλιμμένοι". Ρε δεν πάτε να αυτοκτονήσετε λέω εγώ, εσείς και η μελαγχολία πολυτελείας σας.
status Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Το κοινωνικό του θέματος το βλέπω μόνο εγώ? Επειδή ως διαφημιστής πιστεύω ότι παίζει να είναι διαφήμιση.....βασικά δημιουργία ντόρου....και επειδή την είδα την ταινία , και κατάθλιψη δεν έπαθα αλλά μου άρεσε πολύ..και επειδή το έχω ξαναδιαβάσει σε πολλά φόρουμς και blogs.... Στην περιπτωση λοιπόν που ΟΝΤΩΣ προκαλεί κατάθλιψη σε πολλά άτομα η συγκεκριμένη ταινία, μήπως θα πρέπει λίγο να ανησυχήσουμε για το quo vadis? Δηλαδή , ο σημερινός άνθρωπος , βλέπει τόσο γκρίζα την ζωή του , που όταν δει χρώματα και μια ουτοπική πραγματικότητα το μυαλό του μαστουρώνει για 3 ώρες και μετά , βλέποντας την ζωή του παθαίνει κατάθλιψη? Επειδή με εκνευρίσανε κάποιες απαντήσεις , και επειδή , και εδω μέσα έχω κάνει threads , αλλά και στην δουλειά έχω κάνει σοβαρές έρευνες αγοράς που καταλήξανε στο συμπέρασμα ότι ο σημερινός άνθρωπος ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ UNHAPPY Και πως ξέρουμε όντας εσύ διαφημιστής ότι δεν μας πας προς τα "εκεί" κ εσύ ο ίδιος...;! Θα έλεγα και άλλα, αλλά θα βγω πολύ οφφτόπικ... Αφού το άρθρο το λέει ότι πρόκειται για έναν 17άχρονο, που του Σουηδού δηλαδή στα 17 δεν σε πιάνει κ μια κατάθλιψη αν βλέπεις τέτοια τοπία πότε θα σε πιάσει στην κλιμακτήριο;
@@sos@@ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Ρε δεν πάτε να αυτοκτονήσετε λέω εγώ, εσείς και η μελαγχολία πολυτελείας σας.Tάδε έφη ... :lol:
evabb Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Έχει γεμίσει ο κόσμος πουστράκια. εεετσι.... ο καθε μαλακακος που δεν εχει λογο υπαρξης χτυπαει μια καταθλιψη για εναν σουπερ μαλακισμενο λογο μπας και του δωσουν λιγοι σημασια οι γυρω του
gf030 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 τι "Αμερικανίες" είναι αυτές ρε..? Το κακό είναι ότι σε λίγο καιρό θα έρθουν και εδώ αυτά....... ΟΥΣΤ! ΝΟΥΜΕΡΑ! Εχεις χασει επεισοδεια πολλων χρονων φιλε... Κοιτα λιγο γυρω σου, εχουν ηδη ερθει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.