linuxangel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δεν προσπαθώ να το κάνω θέμα. Αλλά δες το γενικότερα, κοίτα γύρω σου. Μην το βλέπεις σαν είδηση, βάφτισέ το άποψη. Και γιατί να πρέπει να του πούμε κάτι. Σε κάθε τι που λέγεται πρέπει να λέμε κάτι; Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με την άποψή σου. Στους χαρακτηρισμούς αντιτίθεμαι!
Lucifer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 1) Να ξεκαθαρίσω πως το "πουστράκια" αναφέρεται στη μεταφορική πλευρά του όρου, εννοιολογικά μεταφραζόμενη ως "κλαψομπανιέρικο, υπερευαίσθητο, drama queen, πρήχτικο και δίχως ΤΣΑΓΑΝΟ". Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με τσ' ομοφυλόφιλοι, ίσα-ίσα έχει ένα γκέη μπαρ εδώ παραδίπλα και είναι όλοι τους πολύ καλά παιδιά και δε με δείρανε που έκανα ετεροφυλοφιλικές γλύκες με τη δικιά μου. 2) Ο χαρακτηρισμός, αν και αγενής, περιγράφει πολύ πιο σύντομα την άποψή μου επί του θέματος από την εννοιολογική του ερμηνεία. 3) Κάποιους λαούς, σε κάποια θέματα, δε τους παίρνω σοβαρά. Έλληνες για διαφάνεια, Τούρκους για καλές τέχνες, Γερμανούς για ρομαντζάδες, Σκανδιναβούς για πρασινάδες και κλίματα. 4 και σημαντικότερο) Η είδηση δεν αναφέρεται σε κάποιους που βγήκαν και είπαν "πω ρε γαμώτο, να ήταν και ο πλανήτης μας έτσι πράσινος". Τέτοιους έχουμε πολλούς. Ο όρος "κατάθλιψη" είναι πολύ ακριβής και συγκεκριμένος. Και κάποιος που περιμένει μια ταινία για να περάσει σε μια κλινικώς ορισμένη κατάσταση, είναι ασπόνδυλο που δε μπορεί να αντεπεξέλθει με ρεαλισμό στις προκλήσεις της ζωής όπως έχει. Εξελικτικά, δυο στάδια πριν την αμοιβάδα και ένα μετά τους κολλημένους στο WoW.
nhn Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 μεχρι και ο Πάπας την διαφημισε αφοριζοντας την γιατι λεει οτι θεοποιει την φυση.Κοιτα με τη ασχολουνται η μεγαλοι ανδρες του κοσμου!!!
Blondeamon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Εμένα γιατί μου φάνηκε τρελή Αμερικανιά? Ladies and gentlemen we have a winner!! Που αλλου...
million_voices Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 καταθλιψη προκαλει η ρηχοτητα και βλακεια του κοσμου (μαζι με διαφορα αλλα) οχι το avatar
nickarmy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 αυτά τα κακά που θέλεις να ενοήθεις στη παρένθηση ήρθαν στην επιφάνεια μέσω τις τενίας (λέμε τώρα μεταξύ μας χαχαχ)
mdr21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Η καταθλιψη ειναι παθολογικη κατασταση και ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. Δεν ειναι δειγμα ευαισθησιας αλλα ΑΣΘΕΝΕΙΑ! Τωρα γιατι καποιοι χαιρονται εδω μεσα και επικροτουν οσους παθανε (?) καταθλιψη απο το AVATAR και επικρινουν οσους κατακρινουν το γελοιο (ή και τραγικο ανα ισχυει) της υποθεσης σε κανει να αναρωτιεσαι...
Narayan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Άσχετο, για τα αντιαμερικάνικα αισθήματα που περνάει ο Κάμερον στην ταινία διαβάσατε; Αν το πάρουν χαμπάρι τα emo σοκολατόπαιδα εκεί στην Άγρια Δύση προβλέπω πολύ χαρακίρι από την κατάθλιψη
bluesattack Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Η καταθλιψη ειναι παθολογικη κατασταση και ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. Δεν ειναι δειγμα ευαισθησιας αλλα ΑΣΘΕΝΕΙΑ! Τωρα γιατι καποιοι χαιρονται εδω μεσα και επικροτουν οσους παθανε (?) καταθλιψη απο το AVATAR και επικρινουν οσους κατακρινουν το γελοιο (ή και τραγικο ανα ισχυει) της υποθεσης σε κανει να αναρωτιεσαι... Απο την αλλη σε κανει να αναρωτιεσαι γιατι καποιος η καποιοι που πασχουν(?) απο αυτη την ασθενεια η εχουν/ κανουν (?) καποιες δυσαρεστες σκεψεις δεν απευθυνονται σε καποιον ειδικο η εστω δεν συζητανε τα προβληματα τους με δικους τους ανθρωπους παρα ανοιγουν φορουμ για το : «Τρόποι να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη που προκαλείται επειδή ο ονειρικός πλανήτης Pandora δεν υπάρχει» Σορρυ αλλα ποσο σοβαρα να το δεις αυτο το θεμα ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 γιατι ειναι τεχνολογική είδηση +1 και εγώ με την ίδια απορία είχε
aris1986 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Eλα μωρε εχουμε ιντερνετ ολοι σχεδον και επειδη μπορουμε να πατησουμε upload a video ή να γράψουμε σε ενα blog ή καποια αλλη μ@λκι@ λεμε οτι θέλουμε!Σιγα την καταθλιψη απο τους κακομοιρους!Αμα δουνε το Beyond borders με την Αφρική και τα νεκρα παιδακια τι να πουμε;Εγω εκει επαθα καταθλιψη και καταλαβα ολες τις φιλανθρωπιες του κοσμου να κανουμε ΔΕΝ θέλουν να γινει τπτ καλο!Αντε το αμερικανακι επαθε καταθλιψη απο την ταινια του Καμερον!Ας του κανουμε ενα ipod nano 16 gb δωρο να ανεβασει video κανα βιντεο στο youtube να ξαναγίνει καλα!
joef_gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δεν είναι κατάθλιψη. ...απο την καλτσα! τρελη ταινια πως και δεν την ηξερα!εφυγα να την δω! οσο για το avatar δεν το ειδα αλλα για την καταθληψη οπως ειπαν και μερικοι πιο πριν....just get laid dude!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.