Προς το περιεχόμενο

«Κατάθλιψη» προκαλεί το Avatar, υποστηρίζουν ορισμένοι θεατές

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ειναι θεμα συναισθηματισμου αλλα ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.

ποσες φορες εχετε παρακαλεσει ο ανθρωπος που καποια στιγμη εχετε απεναντι σας (σε οποιαδηποτε φαση της ζωης, οχι γυναικα η αντρας) να εχει εστω και λιγο απο αυτο που λεγετε ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ !!!!

Βεβαίως, άλλωστε όταν οι αρμόδιοι θα κερδίζουν τα εύσημα από την προβολή του δημοσιεύματος και οι διαφημιστικοί στόχοι θα έχουν επιτευχθεί, θα νοιώθουν πολύ μεγάλη, τεράστια ευαισθησία.. εντονότατη θα έλεγα :eek:

Δημοσ.
βλεπω μεγαλη διαθεση για πικροχολα σχολια απεναντι στη δηλωση του 17χρονου νεαρου (οπως λεει το δημοσιευμα).

τοσο συναισθηματικα και ακραια φαίνονται ολα αυτα για μερικους και ολη αυτη η κατασταση οπου ο cameron παρουσιαζει στο εργο του ?

η παρουσιαση δηλαδη ενος πλανητη-κοσμου η γης, εαν προτιματε, σε μια κατασταση οπου η ανθρωπος δεν την εχει γ@μισει και οτι σεβαστηκε ολα αυτα που η φυση η η οποιαδηποτε αλλη δυναμη δημιουργισε για πληθος ζωντανων οργανισμων και οχι μονο για την παρτυ του μαγκα-ανθρωπου.

αλλα για ολους εσας οπου εχετε στο τσεπακι ενα οποιοδηποτε σχολιο ειμαι συγουρος οτι εαν θα θελατε ποτε να αγορασετε κανα οικοπεδακι σε καμια θαλασσιτσα η να πατε σε κανα μεγευτικο μερος με την συντροφο, ξαφνικα τα δεντρα, τα ποταμια, η φυση, κλπ κλπ κλπ κλπ θα εχουν (εστω) για μια στιγμη αλλη ξεχωριστη σημασια απο αυτη που δινετε τωρα.

ξαφνικα δηλαδη θα εκθειαζετε ολα αυτα τα πραγματα γυρο σας.

εκει αραγε θα επρεπε να λεχθουν τα ιδια σχολια ??

και κατι αλλο σε κατι που διαβασα περι συναισθηματισμων κλπ....

ποσες φορες εχετε παρακαλεσει ο ανθρωπος που καποια στιγμη εχετε απεναντι σας (σε οποιαδηποτε φαση της ζωης, οχι γυναικα η αντρας) να εχει εστω και λιγο απο αυτο που λεγετε ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ !!!!

πριν ποσταρουμε δεν ειναι κακο να σκεπτομαστε λιγακι.

λιγακι, οχι πολυ...

αυτο λεμε, οτι ενας ευαισθητος δεν περιμενει το avatar για να νιωσει ετσι

Δημοσ.
βλεπω μεγαλη διαθεση για πικροχολα σχολια απεναντι στη δηλωση του 17χρονου νεαρου (οπως λεει το δημοσιευμα).

τοσο συναισθηματικα και ακραια φαίνονται ολα αυτα για μερικους και ολη αυτη η κατασταση οπου ο cameron παρουσιαζει στο εργο του ?

η παρουσιαση δηλαδη ενος πλανητη-κοσμου η γης, εαν προτιματε, σε μια κατασταση οπου η ανθρωπος δεν την εχει γ@μισει και οτι σεβαστηκε ολα αυτα που η φυση η η οποιαδηποτε αλλη δυναμη δημιουργισε για πληθος ζωντανων οργανισμων και οχι μονο για την παρτυ του μαγκα-ανθρωπου.

αλλα για ολους εσας οπου εχετε στο τσεπακι ενα οποιοδηποτε σχολιο ειμαι συγουρος οτι εαν θα θελατε ποτε να αγορασετε κανα οικοπεδακι σε καμια θαλασσιτσα η να πατε σε κανα μεγευτικο μερος με την συντροφο, ξαφνικα τα δεντρα, τα ποταμια, η φυση, κλπ κλπ κλπ κλπ θα εχουν (εστω) για μια στιγμη αλλη ξεχωριστη σημασια απο αυτη που δινετε τωρα.

ξαφνικα δηλαδη θα εκθειαζετε ολα αυτα τα πραγματα γυρο σας.

εκει αραγε θα επρεπε να λεχθουν τα ιδια σχολια ??

και κατι αλλο σε κατι που διαβασα περι συναισθηματισμων κλπ....

πριν ποσταρουμε δεν ειναι κακο να σκεπτομαστε λιγακι.

λιγακι, οχι πολυ...

Τα σχόλια αφορούν αυτούς που περίμεναν να δούνε το avatar για να κλάψουν και να πούνε πως έχει γίνει ο κόσμος , όχι όσους υποστηρίζουν την άποψη γενικά . Μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ ,δε μου αρέσουν οι μεγαλουπόλεις , τρελαίνομαι για φύση , κάθε σαββατοκύριακο ανεβαίνω στο βουνό αλλά δε θα κάτσω να κλάψω κιόλας , έλεος .

Δημοσ.

εγω αυτο που εχω να πω με ολα αυτα τα σχολια, ειναι οτι η ταινια εχει πετυχει τους στοχους της σε πολυ μεγαλο βαθμο. παει τρενο στις εισπραξεις, εχει να δειξει πραγματα -για οσους θελουν να τα δουν-, τεχνολογικα επισης, ο kameron εχει κανει τρομερη δουλεια, παλι!

οσο για τα μηνυματα της ταινιας και για τις ευαισθησιες του καθενος, δεν σχολιαζω τπτ, γιατι πολυ απλα, ο καθενας θα το δει απο τη δικη του οπτικη γωνια..! δεν βλεπουν ολοι οι ανθρωποι το ιδιο!!

παντως οπως και να το βλεπει ο καθενας, καλο ειναι να αποφευγουμε τις υπερβολες. στο κατω κατω μια ταινια ειναι, οπως τοσες αλλες!!

Δημοσ.
αυτο λεμε, οτι ενας ευαισθητος δεν περιμενει το avatar για να νιωσει ετσι

και βεβαια καποιος δεν πρεπει να περιμενει να μια ταινια για να νιωσει ετσι.

αλλα εαν νοιωθει ετσι καθε μερα με ολα αυτα που βλεπει γυρο του θεωρητε απιθανω το να τον πιασει (ετσω) και καταθληψη βλεπωντας την ταινια !!!

δεν ξερω την πραγματικη πηγη και το στοχο του δημοσιευματος, μπορει να ειναι για διαφημιση, αλλα εαν προσεξατε μιλαει για εναν 17χρονο.

αυτο συμαινει οτι το ατομο αυτο ειναι στο τελος της εφηβιας και σε αυτη την ηλικια ενα παιδι που προσπαθει να φτιαξει την δικη του οπτικη για τον κοσμο, ολα ειναι πιθανα.

Δημοσ.
και βεβαια καποιος δεν πρεπει να περιμενει να μια ταινια για να νιωσει ετσι.

αλλα εαν νοιωθει ετσι καθε μερα με ολα αυτα που βλεπει γυρο του θεωρητε απιθανω το να τον πιασει (ετσω) και καταθληψη βλεπωντας την ταινια !!!

δεν ξερω την πραγματικη πηγη και το στοχο του δημοσιευματος, μπορει να ειναι για διαφημιση, αλλα εαν προσεξατε μιλαει για εναν 17χρονο.

αυτο συμαινει οτι το ατομο αυτο ειναι στο τελος της εφηβιας και σε αυτη την ηλικια ενα παιδι που προσπαθει να φτιαξει την δικη του οπτικη για τον κοσμο, ολα ειναι πιθανα.

το δημοσιευμα δε λεει απολυτως τιποτα, μιλαει για ενα φορουμ και μια δηλωση( ; ) 17χρονου. Και οταν εισαι 17 χρονων μπορεις να παθεις καταθλιψη ακομα και επειδη δεν πηγες σε ενα παρτυ

Δημοσ.

Ο,τι ειδηση υπαρχει απο αρρωστα μυαλα κτλπ καθομαστε και την σχολιαζουμε!Αλλος μπορει να ειδε το pretty woman στην δεκαετια του 80 και να νιωσε ετσι!so what!?

Δημοσ.

Μόνο ένα πράγμα δεν κατάλαβα, τα πουστράκια και το χλευασμό ορισμένων απέναντι τους. Και γιατί θα πρέπει κάποιος να είναι πούστης για να είναι ευαίσθητος και με περιβαλλοντικές ανησυχίες. Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ. Να κοιτάμε την καμπούρα μας πρώτα... Και να βουτάμε τη γλώσσα στο κεφάλι πριν γράψουμε ό,τι γράψουμε. Όπως με κάποιο τραγούδι μπορεί να πάθεις κατάθλιψη, το ίδιο και με μια ταινιά, μ'ένα βιβλίο. Με οτιδήποτε μπορεί να πυροδοτήσει το συναίσθημα. Οι συγκεκριμένη ταινία περνάει πάμπολα μηνύματα που θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον αναίσθητος και πολύ ρηχός για να μη μπορείς να αναγνωρίσεις έστω και ένα απ'αυτά. Και ναι αν δε θέλετε να είστε πουστράκια να μην πάτε να τη δείτε. Κι αν δε σέβεστε τον κόσμο σας και δεν τον αγαπάτε, τότε χίλιες φορές να πάτε να δείτε τπτ άλλο. Η ταινία παίρνει 10/10, ειναι άψογη. Και ναι μ'έκανε να κλάψω η ταινία. Αν την καταλάβεις δεν είναι παραμυθάκι για μικρά παιδιά.

Δημοσ.
Μόνο ένα πράγμα δεν κατάλαβα, τα πουστράκια και το χλευασμό ορισμένων απέναντι τους. Και γιατί θα πρέπει κάποιος να είναι πούστης για να είναι ευαίσθητος και με περιβαλλοντικές ανησυχίες. Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ. Να κοιτάμε την καμπούρα μας πρώτα... Και να βουτάμε τη γλώσσα στο κεφάλι πριν γράψουμε ό,τι γράψουμε. Όπως με κάποιο τραγούδι μπορεί να πάθεις κατάθλιψη, το ίδιο και με μια ταινιά, μ'ένα βιβλίο. Με οτιδήποτε μπορεί να πυροδοτήσει το συναίσθημα. Οι συγκεκριμένη ταινία περνάει πάμπολα μηνύματα που θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον αναίσθητος και πολύ ρηχός για να μη μπορείς να αναγνωρίσεις έστω και ένα απ'αυτά. Και ναι αν δε θέλετε να είστε πουστράκια να μην πάτε να τη δείτε. Κι αν δε σέβεστε τον κόσμο σας και δεν τον αγαπάτε, τότε χίλιες φορές να πάτε να δείτε τπτ άλλο. Η ταινία παίρνει 10/10, ειναι άψογη. Και ναι μ'έκανε να κλάψω η ταινία. Αν την καταλάβεις δεν είναι παραμυθάκι για μικρά παιδιά.

Mωρε την καμπουρα μου κοιταω πρωτα και μετα μιλαω!Και γω εχω συγκινηθει ή κλαψει σε ταινιες!Αλλα προς θεου ειναι αναγκη να βγαινει είδηση με εναν 17 χρονο να μιλαει για την ταινια(δεν λεω οτι δεν μπορει).Tι το κανουμε θέμα;Ο καθένας οπως την παλεύει/συγκινειται!Τι πρεπει να του πουμε μπραβο ή ψόφα!Για μενα εινα η πιο αχρηστη είδηση που χω δει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...