S2Katana Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Υπερβολικά ρεαλιστικός ήταν ο πλανήτης Pandora που παρουσιάζεται στο Avatar για ορισμένους θεατές, οι οποίοι δηλώνουν ότι μετά την προβολή της ταινίας έπαθαν κατάθλιψη επειδή ο κόσμος του Τζ.Κάμερον δεν ήταν πραγματικός. Όπως αναφέρει το CNN, φαν της ταινίας δημιούργησαν στο φόρουμ ένα θέμα με τίτλο: «Τρόποι να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη που προκαλείται επειδή ο ονειρικός πλανήτης Pandora δεν υπάρχει». Εκατοντάδες άτομα έσπευσαν να συμφωνήσουν. «Όταν ξύπνισα το πρωί αφότου είδα την ταινία ο κόσμος μου φάνηκε γκρίζος. Σαν όλη μου η ζωή και όλα για τα οποία δούλευα έπαψαν να έχουν σημασία. Δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω. Ζω σε ένα κόσμο που πεθαίνει. Νιώθω αποτροπιασμό για το πώς έχουμε καταντήσει τον πλανήτη μας» δηλώνει ο 17χρονος Σουηδός Ίβαρ Χιλ, αναφερόμενος στην μετά-Αβαταρ θλίψη του. Σύμφωνα με το CNN, τα ειδικά εφέ, η στεροσκοπική αναπαράσταση και τα γραφικά του Αβαταρ επιτρέπουν την πλήρη ενσωμάτωση του θεατή για 2,5 ώρες, γεγονός που δημιουργεί συναισθήματα άγχους στον θεατή όταν τελειώνει η ταινία. Ο Στήβεν Κουέντσελ, ψυχίατρος και διευθυντής του ιατρικού τμήματος στο Beth Israel κέντρο ιατρικής στην Νέα Υόρκη αναφέρει: «Χρειάστηκε η καλύτερη τεχνολογία μας για να δημιουργήσουμε αυτό τον εικονικό κόσμο. Όμως ο πραγματικός κόσμος δεν μπορεί ποτέ να είναι τόσο ουτοπικός όσο αυτός που αναπαριστάται στην οθόνη του σινεμά, αυτό αμέσως τον κάνει να φαίνεται ατελής». Πηγή: In.gr
alex_000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δεν φταίει το avatar η o Cameron αν ο θεατής είναι ζωο. (πρέπει να ζητάμε συγνώμη απο τα ζώα που τα προσβάλλουμε χαρακτηρίζοντας ετσι κάποιους ανθρώπους) Για την κατάθλιψη λόγω avatar υπάρχει το LSD, το παίρνεις και καθαρισες. Για την κατάθλιψη λόγω των υπόλοιπων -χιλιάδων- σοβαρών λόγων τι κάνουμε?
moldovan20 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ας κόψουν τις φλέβες τους να τελειώνουμε με τους συνεσθητατικούλιδες .
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Έχει γεμίσει ο κόσμος πουστράκια. Λογικά οταν τελείωνε η ταινια θα φώναζαν.. (κι'ιαλλο κι'αλλο!) επίσης ο καμερον θα πρεπει να εχει ηδη συνεργαστεί με καποια φαρμακοβιομηχανία αντικαταθλιπτικών..
S2Katana Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 γιατι ειναι τεχνολογική είδηση Σύμφωνα με το CNN, τα ειδικά εφέ, η στεροσκοπική αναπαράσταση και τα γραφικά του Αβαταρ επιτρέπουν την πλήρη ενσωμάτωση του θεατή για 2,5 ώρες, γεγονός που δημιουργεί συναισθήματα άγχους στον θεατή όταν τελειώνει η ταινία. Ηello?.....................
nickarmy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ηello?..................... το 1/5 και με τις λιγότερες σειρές :lol:
ravend Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 εμένα γιατί μου κάνει για έναν ακομη τρόπο διαφήμισης?
disqualified Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 εμένα γιατί μου κάνει για έναν ακομη τρόπο διαφήμισης? ακριβως γιατι να σε πιασει καταθλιψη απο αυτο και οχι απο ενα στιγμιοτυπο του the beach. Καταθλιψη μπορει να σου προκαλεψει οποιαδηποτε σκεψη για κατι που δεν εχεις
aris1986 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Αν ειναι δυνατον το ακουσα και αυτο!Ε τοτε οποιος αντεξει οπως ειπε και ο Nietzche:Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο. Evivaaa...
geioannou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 βλεπω μεγαλη διαθεση για πικροχολα σχολια απεναντι στη δηλωση του 17χρονου νεαρου (οπως λεει το δημοσιευμα). τοσο συναισθηματικα και ακραια φαίνονται ολα αυτα για μερικους και ολη αυτη η κατασταση οπου ο cameron παρουσιαζει στο εργο του ? η παρουσιαση δηλαδη ενος πλανητη-κοσμου η γης, εαν προτιματε, σε μια κατασταση οπου η ανθρωπος δεν την εχει γ@μισει και οτι σεβαστηκε ολα αυτα που η φυση η η οποιαδηποτε αλλη δυναμη δημιουργισε για πληθος ζωντανων οργανισμων και οχι μονο για την παρτυ του μαγκα-ανθρωπου. αλλα για ολους εσας οπου εχετε στο τσεπακι ενα οποιοδηποτε σχολιο ειμαι συγουρος οτι εαν θα θελατε ποτε να αγορασετε κανα οικοπεδακι σε καμια θαλασσιτσα η να πατε σε κανα μεγευτικο μερος με την συντροφο, ξαφνικα τα δεντρα, τα ποταμια, η φυση, κλπ κλπ κλπ κλπ θα εχουν (εστω) για μια στιγμη αλλη ξεχωριστη σημασια απο αυτη που δινετε τωρα. ξαφνικα δηλαδη θα εκθειαζετε ολα αυτα τα πραγματα γυρο σας. εκει αραγε θα επρεπε να λεχθουν τα ιδια σχολια ?? και κατι αλλο σε κατι που διαβασα περι συναισθηματισμων κλπ.... δεν ειναι θεμα συναισθηματισμου αλλα ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ. ποσες φορες εχετε παρακαλεσει ο ανθρωπος που καποια στιγμη εχετε απεναντι σας (σε οποιαδηποτε φαση της ζωης, οχι γυναικα η αντρας) να εχει εστω και λιγο απο αυτο που λεγετε ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ !!!! πριν ποσταρουμε δεν ειναι κακο να σκεπτομαστε λιγακι. λιγακι, οχι πολυ...
nick#18 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Τι αλλη μ*****α θα διαβασω... για το τελος που λεει περι αγχους το μονο οπυ εχω να πω ειναι οτι απλα αλαζεις συνεχως τη σκεψη σου...λες τωρα παει τελειοσε τον σκωτοσε και μετα το αντατρεπεις...αυτο ειναι ολο...αγχος? ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ηταν αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.