Jimakos77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα...αγόρασα αυτό το router προχθες και θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο μπορεί να παίξει το ρόλο να μοιράζει internet που παίρνει από ένα thomson 585 v7 , ασύρματα; Ενσύρματα το έχω καταφέρει αλλά wireless δεν έχω καταφέρει κάτι ακόμα. Όποιος φίλος ξέρει ας βοηθήσει γιατί δυο μέρες δεν μπορώ να βρω άκρη (από όσο έψαξα δεν παίρνει και dd-wrt γιατί είναι v9 , ώστε να έχω και εναλλακτική).Ευχαριστώ εκ των προτέρων
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 για να παιξει wireless πρεπει να υποστηριζει ενα απο τα παρακατω. ειτε wds οποτε κανεις wds με το thomson γιατι θελει και στα 2 να γινει.το thomson κανει wds η να υποστηριζει λειτουργεια repeater η wireless bridge πραγμα πολυ δυσκολο για Modem/router.το siemens εχω δει να υποστηριζει repeater και το thomson να παιζει wds.ενσυρματα απλα του δινεις αλλη Ip απο τον ρουτερ και κλεινεις ton dhcp
Jimakos77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Καρ'αρχην σε ευχαριστώ.Τώρα ερώτηση...η ip του router πρεπει να είναι στο ίδιο range του modem (thomson); Δηλαδή στην προκειμένη που ξεκινάει από 192.168.1.64 από το thomson ,να του δώσω κάπου από εκεί και πάνω;
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Καρ'αρχην σε ευχαριστώ.Τώρα ερώτηση...η ip του router πρεπει να είναι στο ίδιο range του modem (thomson); Δηλαδή στην προκειμένη που ξεκινάει από 192.168.1.64 από το thomson ,να του δώσω κάπου από εκεί και πάνω; αν το adsl router εχει Ip 192.168.1.254 kai o dhcp ξεκιναει απο 1.64 μεχρι 1.250 πχ τοτε εσυ βαλε στο αλλο 192.168.1.και οτι θες εκτος απο 254.δεν μας νοιαζει αν ειναι μεσα στο οριο του dhcp η οχι.καλο θα ηταν βεβεα να μην δωσεις κοντα στην 64 διοτι η πρωτη Ip που θα δωσει το thomson θα ειναι η 64 και θα πεσει πανω στην αλλη ip.δωστο πχ την 192.168.1.253.εγω δινω γειτονικη για να θυμαμαι πιο ευκολα.συν πλην μια απο του adsl router.γιατι αλλος μετα απο κανα μηνα να θυμασαι τι ειχες.θα το βρεις τι ειχες αλλα γιατι να παιδευεσαι.και δεν θες να δωσεις ip που θα δωσει ο dhcp.τωρα του thomson δινει 100 Ip οποτε 100 Pc δεν εχεις ετσι και αλλιως απλα δωσε λιγο πιο περα απο τις Ip που ξεκιναει ο dhcp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.