Προς το περιεχόμενο

mediamarkt προσφορες με οριο τεμαχιων

freecom30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγε φιλος στο mediamarkt στο μαρουσι να παρει 5 κομματια απο μια καφετερια που ειχαν στα 9 ευρω και τον ειπαν maximum 4 κομματια κατα ατομο

και σε αλλες προσφορες σε αλλα καταστηματα ελεγαν 1 κατα ατομο

ειναι νομιμο αυτο ?

το προβλημα δεν ειναι η μια καφετερια.....βγηκε μπηκε πηρε και την αλλη

αλλα ο τροπος

υπαρχει νομος που να επιτρεπει το οριο ποσοτητας σε μια αγορα ?

αν μοιραζαν ψωμια δωρεαν σε καιρο πολεμου ναι σωστο θα ηταν !

Δημοσ.

Δες το με άλλη λογική. Άμα έπαιρνε ο καθένας όσα ήθελε, τότε θα έμπαινε ένας, θα έπαιρνε όλες τις προσφορές, θα τις μοσχοπούλαγε και όλοι οι άλλοι θα παίρναν κάτι άλλο.

Οπότε καλά κάνουν και βάζουν όριο ώστε να πάρουν όσοι πιο πολλοί γίνεται.

Δημοσ.

Καλά κάνει το MediaMarkt και το κάθε Mediamarkt και το κάνει αυτό.

Διότι εκτός του ότι κάποιοι δεν προλαβαίνουν και τα παίρνει όλα ένας-δύο, ύπαρχουν και μερικοί που αγοράζουν φτηνά από προσφορές και μετά πουλάνε στο Internet πιο ακριβά.

Π.χ. το MediaMarkt έχει το Nokia 5800 199 euro στο skroutz.gr η τιμή του αρχίζει από 219 ευρώ και αυτός το πουλάει 230...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=355684&highlight=5800

Δημοσ.
πηγε φιλος στο mediamarkt στο μαρουσι να παρει 5 κομματια απο μια καφετερια που ειχαν στα 9 ευρω και τον ειπαν maximum 4 κομματια κατα ατομο

ειναι νομιμο αυτο ?

αλλα ο τροπος

:-) :-) :-)

Δημοσ.

ειναι νομιμο αυτο ?

αλλα ο τροπος

ΚΠ.χ. το MediaMarkt έχει το Nokia 5800 199 euro στο skroutz.gr η τιμή του αρχίζει από 219 ευρώ και αυτός το πουλάει 230...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=355684&highlight=5800

Εγώ προτείνω να βάλουν και ένα σύστημα εντοπισμού που να βρίσκει τα λαμόγια και να μην τους αφήνει να πάρουν καθόλου

Γιατί πρόκειται προγματικά για παράσιτα. Βγάζει ένα κατάστημα μια προσφορά για προβολή δική του και όφελος των πελατών του. Και πάει ό άλλος ο έξυπνος κάνοντας ζημιά σε πελάτες και μαγαζί και αγοράζει όλα τα προϊόντα της προσφοράς για δικό του εύκολο κέρδος; Αν δεν είναι αυτό παρασιτική συμπεριφορά τότε τι είναι;

Δημοσ.

Για μένα ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ. Όλοι και από ένα. Αυτοί οι μοναχοφάηδες συνέχεια αδειάζουν τις προσφορές ενώ άλλοι λόγο δουλειάς πάνε το απόγεμα μπας και προλάβουν τίποτα και τρώνε ΑΚΥΡΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ. Μπράβο τους αν πράγματι το κάνουν και μακάρι να το συνεχίσουν.

Δημοσ.

ίσως να είναι και παράνομο να σου αρνηθούν την πώληση. τώρα βέβαια στην Ελλάδα είμαστε και ο καθένας κάνει ότι του κατέβει χωρίς συνέπειες, ελπίζω να το έχεις καταλάβει.

Δημοσ.

Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό...

Έτσι και ότι είναι παράνομο δεν είναι ανήθικο.

Καλά κάνουν και βάζουν όριο ;)

Δημοσ.
:-) :-) :-)

Και έλεγα κάτι δε μου κάθεται καλά!:-D 'Εψαχνα να βρω ποια καφετέρια είναι κοντά στο media markt.. :lol:

Δημοσ.

στα carrefour δεν εχουν αυτο το οριο και οταν ρωτησα γιατι αφηνουν αλλους να παιρνουν ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ με μια προσφορα (μιλαμε να εχουν φερει και τα παιδια τους μαζι για να κουβαλανε και δευτερο η τριτο καροτσι γεματο μεχρι πανω με προσφορες) και μεις να μην προλαβαινουμε να παρουμε τιποτα μου ειπαν οτι απαγορευεται να εχουν οριο (τους εκανε καποιος καταγγελια και δικαιωθηκε αποτι καταλαβα). δεν ξερω τι ισχυει τελικα αλλα μου φαινεται μεγαλη "γυφτια" να εχει καποιος το καροτσι ΤΙΓΚΑ με μια προσφορα και να τα αγκαλιαζει κιολας μην του παρει κανενας τιποτα.

Δημοσ.
στα carrefour δεν εχουν αυτο το οριο και οταν ρωτησα γιατι αφηνουν αλλους να παιρνουν ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ με μια προσφορα (μιλαμε να εχουν φερει και τα παιδια τους μαζι για να κουβαλανε και δευτερο η τριτο καροτσι γεματο μεχρι πανω με προσφορες) και μεις να μην προλαβαινουμε να παρουμε τιποτα μου ειπαν οτι απαγορευεται να εχουν οριο (τους εκανε καποιος καταγγελια και δικαιωθηκε αποτι καταλαβα). δεν ξερω τι ισχυει τελικα αλλα μου φαινεται μεγαλη "γυφτια" να εχει καποιος το καροτσι ΤΙΓΚΑ με μια προσφορα και να τα αγκαλιαζει κιολας μην του παρει κανενας τιποτα.

Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο αλλά στην Αμερική είναι νόμιμο. Αν εδώ δεν είναι είναι γιατί είμαστε ανίκανοι να επιβάλουμε τους σωστούς νόμους! Έχω μπει LIDL να πάρω κάτι που είναι και μεγάλο 9.05 και μου λένε οι πωλητές ότι μπήκε κάποιος 9.00 και τα πήρε όλα γιατί εχτιζε πολυκατοικία!!!!

Δημοσ.

καλο ειναι αυτο με τον περιορισμο στα τεμαχια για τους καταναλωτες και κακο για τα ''κορακια''το ιδιο κανει και το you στο crazy και καλα κανει

Δημοσ.
Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο αλλά στην Αμερική είναι νόμιμο. Αν εδώ δεν είναι είναι γιατί είμαστε ανίκανοι να επιβάλουμε τους σωστούς νόμους! Έχω μπει LIDL να πάρω κάτι που είναι και μεγάλο 9.05 και μου λένε οι πωλητές ότι μπήκε κάποιος 9.00 και τα πήρε όλα γιατί εχτιζε πολυκατοικία!!!!

Σημείωση παράπλευρη:

Στο Lidl λένε ψέμματα συχνά. Και 8 να ήσουν εκεί, πάλι θα είχαν "τελειώσει".

Μου έχει τύχει σε 2 περιπτώσεις (η μία ήταν ένα πολύ καλό μπουφάν μηχανής που ως δια μαγείας είχε τελειωσει σε 3 καταστήματα lidl από τις 8 έως τις 8.20! - έπειτα από καιρό το βρήκα τυχαία! το παιχνίδι γίνεται έως συνηθως με τους υπαλλήλους) και όταν διαμαρτυρηθηκα στα κεντρικά τους για το συμβάν, ουτε που απάντησαν...

Από τότε βέβαια, δεν ασχολούμαι σοβαρά μαζί τις προσφορές τους, αν είναι στον δρόμο μου και ότι ώρα μπορώ, έχει καλώς...ειδάλλως, μαύρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...