Orion_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Χθες το βράδυ έκανα format στο pc και έβαλα WinXP (ανάθεμα την ώρα...) . Το κύριο πρόβλημα μου είναι με το modem/router Thomson TG 585v7. Δεν το εντοπίζει το PC δεν δίνει ΙΡ δεν κάνει τίποτα. Πάνω στο thomson έχω άλλο ένα pc με ethernet το οποίο συνεχίζει κανονικά να έχει internet.Οπότε το πρόβλημα είναι οι drivers.Έλα όμως που όταν βάζω το CD κολλάει στο σημείο που μου ζητάει να βάλω το ethernet καλώδιο στο pc και στο router. Ακόμα ιδέες.. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 δεν θα τρεξεις καθολου το cd εφοσον το ρουτερ ειναι ηδη ετοιμο.απλα θα περασεις τους drivers για την καρτα δικτυου σου και θα παιξει αυτοματα.θα παρει το pc αυτοματα.θα το δεις me Ipconfig apo command prompt αν εχεις παρει Ip.αν δεν παιρνει Ip τοτε η το καλωδιο φταιει η οι drivers της καρτας.αν ειναι ασυρματη παλι οι drivers θα φταινε.αν εχει παρει ip kai den βγαινει στο νετ ισως θελει καρφωτα dns.
Orion_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 True οι drivers του ethernet έφταιγαν, πάλι καλά που είχα και άλλο pc και τους κατέβασα γιατί το CD δεν
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 ειδες το ρουτερ δεν φταιει σε κατι.τελος καλα ολα καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.