konm Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά Καλησπέρα. Θέλω να φτιάξω ένα cd στο οποίο να βάλω μεσα κάποιους φακέλους και στο εσωτερικό τους αρχεία και προγράμματα. Να τα ταξινομίσω δηλαδή. Εν παση περιπτώση. Θέλω όταν βάζω το cd στον υπολογιστή να ανοίγει να μην εμφανίζεται όμως ο φάκελος αλλά να εμφανίζεται μία φωτογραφία και το μενού των αρχείων και των προγραμμάτων που θα έχει το Cd στο εσωτερικό του. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια λύση να κλειδώσει το cd και να μην μπορεί να το αντιγράψει κάποιος άλλος. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να το ζήτησα στο κατάλληο μέρος. Ευχαριστώ! Αναμένω απαντήσεις!
Xdanger Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 http://www.google.gr/search?q=cd+menu&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ένα απλό και δωρεάν είναι το Compact Disc Autoluncher. Επίσης δωρεάν, είναι και τα CDStarter και Quick Menu Builder. Από τα καλύτερα που έχω δουλέψει είναι το Autorun Pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.