The_Judas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα ο υπολογιστής του φίλου σου. Ταινίες DVD και DivX μπορεί να τα παίξει πολύ άνετα (δεν μιλάμε για HD φυσικά). Ίσως λίγη μνήμη παραπάνω να βοηθούσε. Ας κοιτάξει καλύτερα να βάλει κάποιο codec pack μήπως και είναι αυτό το πρόβλημα του. Επίσης ας κάνει και έναν έλεγχο για υιούς Αν θέλει να το βελτιώσει λίγο: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-512Mb-Ddr-400-Dimm-Pc-3200-3-3-3-5-JM366D643A-50.htm Στις αγγελίες του ινσομνια μπορεί να βρει και καμιά παλιά κάρτα γραφικών με 5-10 ευρώ αν θέλει.
skim045 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά θέλω αν ρωτήσω τι παίζει με τους ide σκληρούς δίσκους διότι έχω ακούσει κάτι για primary και slave. Χρειάζεται κάτι παραπάνω απο ότι οι sata; Επίσης το παιδί θέλει να είναι όλα καινούρια καλύτερα για να είναι σίγουρος για τις εγγυήσεις και να είναι με τη σιγουριά οτι δεν θα έχει παρουσιάσει παλαιότερα πρόβλημα αφού θα είναι καινούρια. Θα ήθελα να μου προτείνετε καμιά κάρτα γραφικών όχι πολύ ακριβή. Ευχαριστώ.
antonl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Απροσεξία μου η pci-e που πρότεινα. Δε μας απάντησες όμως σε κάποιες ερωτήσεις που κάναμε. Παλιότερα έπαιζαν οι ταινίες φυσιολογικά; Επίσης γνωρίζεις αν η κάρτα θα βοηθούσε την αναπαραγωγή των ταινιών που τον ενδιαφέρουν; Αυτές είναι SD (avi) ή HD (δεν παίζει να βλεπε ποτέ HD σ αυτό το pc αλλά ρωτάω αν ενδιαφέρεται μελλοντικά να βλέπει τέτοιες); Φθηνή, καινούργια κάρτα γραφικών σε AGP που ν αξίζει τον κόπο, δε νομίζω να υπάρχει.
washcloud Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει anton, μεταχειρισμένη. GPU και μνήμη, λέει να τα πάρει μεταχειρισμένα, δεν είναι δίσκοι. Για την πρώτη, δίνει 10-15€ και καθαρίζει...για μια ζωή (πισιακή). skim045, το ξανατονίζω, ας περάσει φρέσκα Windows πρώτα, και μετά ας αρχίσει τις αγορές. Όσο για τους IDE δίσκους, το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλει τα jumpers τους στη σωστή θέση, αν τους βάλει στο ίδιο καλώδιο. Οδηγίες για τις θέσεις, έχουν επάνω τους οι δίσκοι. (+στην άκρη της καλωδιοταινίας πάει ο master δίσκος, άρα το jumper ΑΥΤΟΥΝΟΥ πρέπει να μπεί είτε στη θέση "master", είτε στη θέση "master WITH slave present"- αν προβλέπεται τέτοια. Ο άλλος θα μπει στη μέση της καλωδιοταινίας, και το jumper του στη θέση "slave". Μaster εννοείται θα βάλει τον δίσκο με τα Windows)
antonl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει anton, μεταχειρισμένη. GPU και μνήμη, λέει να τα πάρει μεταχειρισμένα, δεν είναι δίσκοι.Για την πρώτη, δίνει 10-15€ και καθαρίζει...για μια ζωή (πισιακή). [...] Το ξέρω ωρέ αλλά στο τελευταίο του post, αναφέρει πως θέλει αποκλειστικά καινούργια parts.
washcloud Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 ...και 'γω απ' τη μεριά μου ξέρω αυτό που λες, αλλά τα...είπα σε 'σενα (που τα πρότεινες), για να τ' ακούσει η......πεθερά (κατά τη γνωστή παροιμία).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.