Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Ψύκτρας για CPU!

panoramix222000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω σε Phenom 955 την Scythe Mugen 2 - είναι υπερογκώδεις, αλλα έχει καλές επιδόσεις. Tώρα όσον αφορά τον θόρυβο, σε full speed (1300 μόνο rpm) γίνετε αρκετά αισθητή η παρουσία του, (χωρίς όμως να προκαλεί πονοκεφάλους).

Επίσης ένα από τα ατού της όμως είναι το πόσο εύκολα δέχεται δέυτερο ανεμιστηράκι... Εάν χρειάζεσαι και δεύτερο, και δεν βάλεις κάποιο αθόρυβο, αλλά βάλεις πχ κάποιο παρόμοιο (πχ ένα με Max 1900rpm της Scythe), τότε ετοίμασε τις ωτοασπίδες :P

Δημοσ.

Ναι φυσικά, δεν έχει σημασία το socket αλλά το μοντέλο! Αρκετές από τις προτάσεις που έκαναν τα παιδιά "φυσάνε" οριζόντια και όχι κάθετα (πχ η Mugen 2 που ανέφερα παραπάνω). Δοκίμασε να ψάξεις πληροφορίες για τα μοντέλα που προτάθηκαν σε αυτό το thread και θα βρείς αρκετές. :)

Δημοσ.

ρε παιδια για υπαρχει καμια ψυχτρα που να κουμπνει πανω στο πλαισιο του ΑΜ3 οπωσ η εργοστασιακη, για να μην λυνω την μητρικη?

Δημοσ.
ρε παιδια για υπαρχει καμια ψυχτρα που να κουμπνει πανω στο πλαισιο του ΑΜ3 οπωσ η εργοστασιακη, για να μην λυνω την μητρικη?

Το κακό είναι πως οι καλές ψύκτρες (συνήθως) απαιτούν κάποιο ιδιαίτερο τρόπο στήριξης και κατ'επέκταση αφαίρεση του Μ/Β.

Πάντως αν το πάρεις απόφαση και τη λύσεις, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και κάνε μια τρύπα στο κουτί,

ώστε να μην πολυσκέφτεσαι στο μέλλον τέτοιες εργασίες.

Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ, μέχρι που άρχισε δουλειά το dremel . . .

Τώρα και 2 αλλαγές ψύκτρας τη μέρα να κάνω, δεν με πειράζει :-)

( Άσε που είνια μια καλή ευκαιρία για γενική φασίνα στο κουτί . . .)

Δημοσ.

Εχω 2 μερες το νεο pc με τον phenom II X4 955 και το μονο παραπονο που εχω ειναι ο ''τσιριχτος''θορηβος της μαμας ψυχτρας ομως δεν σκεφτομαι την αμεση αγορα ψυχτρας απλα θελω να επισημανω το γεγονος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...