Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Ψύκτρας για CPU!

panoramix222000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προς την Scythe Kama Angle είμαι! Άλλες προτάσεις?

Εχω την Rev.1 τζαμπα θα τα δωσεις 35 ευρω...Ακου εκει 35 ευρω οι απατεωνες:mad:

Για ησυχια και λιγο o/c πας εδω;)

Αλλα οταν λες λιγο μεχρι που σκεφτεσαι δηλαδη:rolleyes:

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να ρωτησω και εγω κατι ασχετο , εγω που εχω την

Coolermaster Hyper 212, οχι την plus, μπαινει σε ΑΜ3?, antexei καθολου το oc σε 955 η 965?

Δημοσ.
Από το Πλαίσιο;

Ναι αλλα παει καιρος απο τοτε και δεν μπορω να θυμηθω ακριβως την τιμη.Επισης αν δεν κανω λαθος την ειχε και ακομα πιο χαμηλα οταν βγηκε η Rev.2 . Δεν εχει καλη αποδοση για τα λεφτα που ζηταει αν και στη Rεv.2 διορθωσαν λιγο τα πραγματα ενα παραπανω heatsink και 120mm fan.Αν και εγω του ειχα βαλει εναν...

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο απο το site της εταιριας τη δινει 7.67 db περισσοτερο.Αλλα την εχω ακουσει και ειναι αθορυβη...Βεβαια ο θορυβος ειναι πολυ υποκειμενικος...Πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερη αγορα λογω τιμης και επειδη μπορει να χρησιμοποιηθει και σε αλλα setup οπως HTCP για παραδειγμα αλλα και για το μεγεθος της μια χαρα τα παει σε θερμοκρασιες...

Δημοσ.

Αν η ψυχτρα που πηρες με τα 26 db κανει σαν τραχτερ ρωτα μερικους που εχουν 2-3 slipstrim να δεις τι παει να πει θορυβος...Βεβαια οι μετρησεις θορυβου πολλες φορες δεν εχουν καμια σχεση με τη πραγματικοτητα...

Δημοσ.
Eφοσον θα κλοκαρεις προτιμησε καποια push n pull ψυκτρα αλλα overclocking και αθορυβη ψυκτρα συνηθως δεν πανε μαζι.:-)

εγω παντως εχω βαλει αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806658 με 2 αθορυβα 120αρια ανεμιστηρακια και εχω ελαχιστο θορυβο και πολυ χαμηλες θερμοκρασιες σε overclocking(και ειναι και HTPC). Ειναι ομως λιγο τεραστια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...