Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Ψύκτρας για CPU!

panoramix222000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, θα ήθελα να αλλάξω την εργοστασιακή ψύκτρα του AMD 955 γιατί κάνει πολύ θόρυβο, και θα ήθελα να μου προτείνετε μια και δεν έχω ιδέα επί του θέματος! Το bugdet είναι μέχρι 45 ευρώ, την θέλω όσο το δυνατόν αθόρυβη και για να κάνω στο επεξεργαστή λίγο overclocking!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω κατ'αρχην απορω γιατι σου κανει θορυβο η μαμα ψυκτρα!!! μηπως θελει καθαρισμα και λιπανση? γιατι σε μενα δεν κανει θορυβο....και δε νομιζω να εχει ειδικη ψυκτρα ο 955! μηπως δουλευει μονιμα στο 100%?

οχι οτι ειναι κακο να βαλεις μια καλυτερη ψυκτρα, ειδικα αμα θες να "παιξεις" και λιγακι!

Δημοσ.
εγω κατ'αρχην απορω γιατι σου κανει θορυβο η μαμα ψυκτρα!!! μηπως θελει καθαρισμα και λιπανση? γιατι σε μενα δεν κανει θορυβο....και δε νομιζω να εχει ειδικη ψυκτρα ο 955! μηπως δουλευει μονιμα στο 100%?

οχι οτι ειναι κακο να βαλεις μια καλυτερη ψυκτρα, ειδικα αμα θες να "παιξεις" και λιγακι!

Όχι δεν δουλεύει συνέχεια στο 100%, αλλά όταν δουλεύει ακούγεται πολύ!

Δημοσ.
Eφοσον θα κλοκαρεις προτιμησε καποια push n pull ψυκτρα αλλα overclocking και αθορυβη ψυκτρα συνηθως δεν πανε μαζι.:-)

Τι εννοείς push n pull ψύκτρα ? Να έχει δύο ανεμιστήρες, ένα βάζει και άλλο να βγάζει αέρα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...