Προς το περιεχόμενο

xp home h proffetional ????????

chrisimone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalhmera se olous ....

sorry an exei xanaginei paromio topic ....

me bash th empireia sas pia ekdosh einai pio swsth gia ena pc to opoio proorizetai gia games internet divx! encoding ..... apla pragmatakia dhl

exete parathrisei diafores metaxy ton do ekdosewn se oti afora thn taxythta sto idio mhxanhma ????

akouw gnomes........filika chris,,,,,,,

Δημοσ.

proffetional πάρε. Και το λέω αυτό γιατί τέτοια έχουν οι περισότεροι άρα θα μπορείς να έχεις και καλύτερη βοήθεια... Οι διαφορές είναι πολύ μικρές ίσως δεν τις δείς με την πρώτη ματιά αλλά θα τις δείς στη συνέχεια...

Για παιγνίδια που λές δεν ξέρω να σου πω γιατί εγώ δεν παίζω(όλο χάνω) αλλά για όλα τα υπόλοιπα είναι αστέρια. :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

Oi diafora einai oti ta Pro einai gia network kai gia security (internet, users, files) pio katallila xoris na simainei oti ta Home ysteroun. Kata ta alla den exoun diafora oute se taxytita oute se apodosi.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, όλοι προτείνετε τα pro, αλλά κανένας δεν λέει το λόγο.

Για την χρήση που αναφέρει το παιδί, τι χρειάζονται τα pro;

Τα ίδια ακριβώς έκανα με τα home χωρίς να μου λείπει κανένα χαρακτηριστικό των pro.

Και αν μιλάμε για αγορά (δύσκολα), τότε σαφώς τα home, αφού είναι και πιο φτηνά. Αλλά αυτό ίσως και να μην μας αφορά...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote dgeor:</font><hr> Ρε παιδιά, όλοι προτείνετε τα pro, αλλά κανένας δεν λέει το λόγο.

Για την χρήση που αναφέρει το παιδί, τι χρειάζονται τα pro;

Τα ίδια ακριβώς έκανα με τα home χωρίς να μου λείπει κανένα χαρακτηριστικό των pro.

Και αν μιλάμε για αγορά (δύσκολα), τότε σαφώς τα home, αφού είναι και πιο φτηνά. Αλλά αυτό ίσως και να μην μας αφορά... <hr /></blockquote>

Ma den exeis katalabei oti emeis oi Ellines an baloume Pro sto PC mas tha niothoume pio oraia kai pio PRO!!!!!! :grin: :grin:

Δημοσ.

Αν θέλετε και αιτιολόγηση, ορίστε μια: δεν είναι μόνο τα επιπλέον δικτυακά εργαλεία που κάνουν τα Pro καλύτερη επιλογή, αλλά και τα επιπλέον administrative και management tools που τώρα μπορεις να τα αγνοήσεις, αλλά αργότερα που θα ψαχτείς λίγο περισσότερο θα σου φανούν πολύ χρήσιμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...