Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αλλαγη ονομασιας σκληρου δισκου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας δεν ξέρω πώς μπορεί να έχει γίνει κάτι τέτοιο,αλλά στόν εξωτερικό μου δίσκο local disk(E:) ;έχει αλάξει το Ε με το γράμμα H local disk(H:)

με αποτέλεσμα,να αλλάξει και η διεύθηνση αποθήκευσης στο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ

(μtorrent) για διάφορα dwonloand απο το internet.

Πώς μπορώ να το αλλάξω και πάλι σην αρχική του ονομασία?

Nα πω πώς εχω και vista.

Eυχαριστώ πολύ για καθε βοήθεια

Δημοσ.
Γειά σας δεν ξέρω πώς μπορεί να έχει γίνει κάτι τέτοιο,αλλά στόν εξωτερικό μου δίσκο local disk(E:) ;έχει αλάξει το Ε με το γράμμα H local disk(H:)

Οσο γι αυτο μπορω να σου πω οτι ειχες συνδεσει καποιον αλλο εξωτερικο δισκο πρωτα και μετα εβαλες τον δικο σου και αλλαξε η ονομασια.

το ειχα παθει κ εγω και αυτο που εκανα ηταν να βαλω πανω οσες εξωτερικες συσκευες μπορουσα και να τις αφαιρεσω μετα

Τωρα εφτιαξε κατα τυχη;δεν ξερω...

ελπιζω να βρεις την απαντηση εδω καθως κ εμενα με ενδιαφερει...:-)

Δημοσ.

ωραιος φιλε μου :-)

Δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι:lol:

---------- Προσθήκη στις 12:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:53 ----------

να ρωτησω κατι αλλο

με αυτον τον τροπο μπορω να "κατοχυρωσω"το ονομα σε μια εξωτερικη συσκευη;

δηλαδη αν ονομασω τον εξωτερικο σκληρο D και συνδεσω αλλη συσκευη επανω να μην ονομζεται D η συσκευη αυτη παρα μονο ο σκληρος;

Δημοσ.
Οσο γι αυτο μπορω να σου πω οτι ειχες συνδεσει καποιον αλλο εξωτερικο δισκο πρωτα και μετα εβαλες τον δικο σου και αλλαξε η ονομασια.

το ειχα παθει κ εγω και αυτο που εκανα ηταν να βαλω πανω οσες εξωτερικες συσκευες μπορουσα και να τις αφαιρεσω μετα

Τωρα εφτιαξε κατα τυχη;δεν ξερω...

ελπιζω να βρεις την απαντηση εδω καθως κ εμενα με ενδιαφερει...:-)

Αυτο εκανα αλλα το εκανα με usb stick τουλαχιστον καταλαβα πως εγινε.

Ευχαριστω

---------- Προσθήκη στις 13:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:25 ----------

http://pcsupport.about.com/od/windowsvista/ht/chdrlettervista.htm

εχω ξεκινήσει με τα αγγλικά οποτε δεν μπορώ να σου μεταφέρω το ελληνικό μενού, απο εκει ομως που σου ειπα θα βρείς ακρη

ΟΚ εισαι αρχηγος αν σε ενδιαφερει κερναω προσκληση στο The gt.net

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...