Street-Fighter Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα παιδιά. Εχω μια απορία πριν προβώ για αγορά με το καλό αύριο. Το AverMedia Hybrid TV Box 1080i λοιπόν ειναι δυνατόν πέρα απο την οθόνη να συνδεθεί στο pc ώστε να μπορώ να κάνω εγγραφή? Δίνεται μαζι με κάποιο λογισμικό cd κλπ? Επισης υποστηρίζει mpeg 4 για τα ψηφιακά κανάλια με το καλο οταν έρθουν ή όχι? Αυτα τα υπόλοιπα περι κονσόλες κλπ τα εχω διαβάσει. plz απαντήστε λιαν συντόμως. Υ.Γ. Αν γνωρίζεται κάποια άλλη HD και να κάνει τα παραπάνω ευχαρίστως. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
CtrlFreak Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε το αγόρασες τελικά? Για πες εντυπώσεις γιατι στο φορουμ δεν υπάρχει τπτ για το προϊόν. Πιάνει τα ψηφιακά κανάλια που ξεκίνησαν να εκπέμπουν?
Street-Fighter Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δεν αγορασα ακόμα περιμένω μπας και απαντήσει κανεις αλλα @@. Και μαλλον δεν με βλεπω να το αγοραζω..
matsutsas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Είχα αγοράσει πριν από ένα χρόνο περίπου ένα παρόμοιο tv box της avermedia, δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο ακριβώς, και δεν μπορούσα να κάνω εγγραφή στον υπολογιστή. Άσε που η ποιότητα της εικόνας ήταν χάλια, κι όχι λόγω σήματος γιατί στην περιοχή που μένω έχει άριστη λήψη. Έτσι αναγκάστηκα και το επέστρεψα και πήρα ένα εσωτερικό pci tv tuner, το οποίο είναι η μέρα με την νύχτα σε ποιότητα εικόνας με το avermedia που είχα. Το μόνο θετικό με τα tv-box είναι ότι μπορείς να δεις τηλεόραση με κλειστό υπολογιστή. Πάντως το συγκεκριμένο που λες δεν το έχω δει, κι έτσι δεν ξέρω αν η ποιότητα της εικόνας είναι καλή. Ελπίζω να βοήθησα.
Hlapatsas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Είχα αγοράσει πριν από ένα χρόνο περίπου ένα παρόμοιο tv box της avermedia, δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο ακριβώς, και δεν μπορούσα να κάνω εγγραφή στον υπολογιστή. Άσε που η ποιότητα της εικόνας ήταν χάλια, κι όχι λόγω σήματος γιατί στην περιοχή που μένω έχει άριστη λήψη. Έτσι αναγκάστηκα και το επέστρεψα και πήρα ένα εσωτερικό pci tv tuner, το οποίο είναι η μέρα με την νύχτα σε ποιότητα εικόνας με το avermedia που είχα. Το μόνο θετικό με τα tv-box είναι ότι μπορείς να δεις τηλεόραση με κλειστό υπολογιστή. Πάντως το συγκεκριμένο που λες δεν το έχω δει, κι έτσι δεν ξέρω αν η ποιότητα της εικόνας είναι καλή. Ελπίζω να βοήθησα. Το μάρκα είναι αυτό που πήρες και έχει καλή ποιότητα εικόνας;
TheBus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο μοντέλο, αλλά το Avermedia AverTV Hybrid STB 1080i που έχω εγώ δεν υποστηρίζει mpeg4.. το οποίο είναι το σημαντικότερο για μένα.. προσωπικά πήρα το tuner για το ψηφιακό κομμάτι και την πάτησα με το digea
Hlapatsas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Είναι το asus my cinema-p7131 hybrid. Μάλιστα. Να ρωτήσω αν πιάνεις τα ψηφιακά κανάλια της ERT και τα νέα ψηφιακά κανάλια;
matsutsas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μάλιστα.Να ρωτήσω αν πιάνεις τα ψηφιακά κανάλια της ERT και τα νέα ψηφιακά κανάλια; Δεν το έχω ψάξει για την ΕΡΤ, και τα νέα ψηφιακά κανάλια δεν έχουν έρθει στην περιοχή που μένω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.