athotyros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα να κανω μια ερωτηση στον υπολογιστη μου εχω 3 χρηστες εγω και τα 2 παιδια μου απο το δικο μου λοιπον δεν μπορω να μπω στο msn και δεν μου ανοιγει το google earth και ακομα δεν λειτουργει ο internet explorer ενω αντιθετως ο mozzila δουλευει μια χαρα.Να πω ακομα οτι απο τον παιδιων λειτουργουν ολα μια χαρα τι μπορει να εχω πειραξει και δεν ανοιγουν απο εμενα?Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.
athotyros Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Καλα κανεις δεν μπορει να βοηθησει εμενα τον ασχετο?
sam sam Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 απενεργοποιησε το firewall και δεν αν μπορεις να μπεις...
nickarmy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 επειδή είμαστε μεντιουμ πρέπει να μαντέψω οτι χρειάζεσε φορμάτ... ξαναγυρίζοντας στο θέμα μηπος σου εμφανίζεται κανα μήνυμα λάθους error ή τέλος παντων κάτι
athotyros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστω για τις απαντησεις μου λεει mono σφαλμα του google earth τιποτα αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.