smartakis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ο τίτλος δεν παραπέμπει ακριβώς στο πρόβλημά μου. Παρ'όλα αυτά παρακάτω παραθέτω μία φωτογραφία που τράβηξα την επιφ.εργασίας για να επισημάνω το προβληματάκι που έχω. http://i762.photobucket.com/albums/xx270/smartakis_photos/sshot-2.png Μήπως γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο θα ξαναεμφανίσω τα κανονικά εικονίδια του κάδου ανακύκλωσης και του υπολογιστή μου? Γιατί μου τα εμφανίζει σαν μη αναγνωρίσιμα αρχεία.
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας->Ιδιότητες->Καρτέλα Επιφάνεια εργασίας->Επαναφορά προεπιλογών. Αν δεν στρώσει, στην ίδια καρτέλα επέλεξε το ανάλογο εικονίδιο και πάτα Αλλαγή εικονιδίου. Βάλε το σωστό εικονίδιο. Αν σου πει ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν βρίσκει εικονίδια, για το Ο υπολογιστής μου επέλεξε εικονίδιο από το C:\WIndows\explorer.exe ενώ για τα υπόλοιπα από το C:\WINDOWS\System32\shell32.dll
athns Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Κατέβασε το Tweak UI απο την Ms και εκεί που λέει repair επέλεξε rebuild icons.
smartakis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Ακολούθησα την πρώτη συμβουλή (Επαναφορά προεπιλογών) και λύθηκε το πρόβλημά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.