Προς το περιεχόμενο

προβλήματα με γραφικά

kefalidisg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας φίλοι!! Έχω εδώ και 1,5 χρόνια το παρακάτω σύστημα:

cpu Q6600 πάνω σε μια mb ASUS P5B-V, 4GB RAM kingston, gpu:sapphire radeon 4870 512, το τροφοδοτικό μου είναι της thermaltec 700άρι, και έχω πάνω 4 σκληρούς ο βασικός είναι ένας wd 1tbyte 32. Το λειτουργικό μου είναι windows7 64bit και έχω τους τελευταίους catalyst 9.12 εγκατεστημένους.

Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ δεν έχω γενικώς προβλήματα με το pc όταν ξεκινάει κάποιο παιχνίδι με απαιτήσεις σε γραφικά και ενώ αυτό ξεκινάει κανονικά και παίζεις κανονικά τα γραφικά ''χαλάνε''. Κάποια σημεία των γραφικών φαίνονται σαν να ανοβοσβήνουν και ενώ μπορείς να παίξεις κανονικά το game είναι τόσο εκνευριστικό που σε κάνει να το παρατήσεις. Αυτό συνέβαινε με το pro2010 όμως όχι σε τέτοιο βαθμό που να μην παίζεται με οποιαδήποτε ρύθμιση, σήμερα έβαλα το dragon age και πραγματικά είναι δύσκολο να συνηθήσεις. Τα παιχνίδια είναι όλα αυθεντικά όπως και το λειτουργικό και επανεγκατέστησα σωστά τους drivers. Η θερμοκρασία της GPU me to furmark στους 78 βαθμούς. Καμμιά ιδέα?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βαλε τις συχνοτητες default αδερφε και τσεκαρε το... και γω το ιδιο κολλημα ετρωγα λογω overclock χωρις παραπανω ρευμα..

Δημοσ.

Tα έκανα όλα τα παραπάνω αλλά τζίφος. Η θερμοκρασία είναι στους 50 βαθμούς αλλά τίποτα... μόλις ξεκινάει το game τα γραφικά παίζουν(τοκ παιχνιδι μπορείς να το παίξεις βέβαια) και δεν μπορω να καταλάβω τι φταίει!

Δημοσ.

RMA επιτόπου την κάρτα.... μαλλον τα έφτυσε!!!

Artifacts με stock ρολογια και 50 βαθμούς θερμοκρασία μόνο hradware fault μπορει να σημαίνει!!

Δημοσ.

Η μνημη της καρτας τα εχει παιξει προφανως.Αν βαλεις παιχνιδι που να εκμεταλευεται ολη τη μνημη της θα κανει πολα artifacts αν βαλεις κανα παλιο game ομως ισως και να μην τα κανει καθολου.Παντως οπως ειπε και ο πανω εισαι για RMA.

Δημοσ.
Αυτό είναι που φοβάμαι. Αν τον αφήσω έτσι? βλέπω τώρα μια asus 5850 στο eshop καλή είναι?

πλεον τα παιχνιδια θα βγαινουνε και θα υποστηριζουνε και τους 4 πυρινες οποτε μειωνετε το bottlenecκ καλυτερα να πας για την 5850...

γιατι το αναποδο θα γινετε συναιχια οτι η καρτα θα εχει το bottleneck στα παιχνιδια που θα υποστηριζουνε πολλους πυρινες

αλλα οπως ειπε και ο warhead καλυτερα ειναι να τον πας στα 3ghz πολυ ευκολα

χωρις ρευματα χωρις τιποτα μονο ενα πραγμα θα αλλαξεις απο το bios ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...