Προς το περιεχόμενο

22'' monitor

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για μία 22'' tft για τον αδερφό μου, να έχει σίγουρα DVI και να είναι 1680χ1050, γιατί κάπου είχα διαβάσει αυτήν η ανάλυση είναι βέλτιστη για τα μάτια στις 22''. Επίσης να υπάρχει εγγύηση για καμμένα pixels.

Η οθόνη προορίζεται κυρίως για παιχνίδια, θα κουμπώσει πάνω σε μία 4870, άλλα δεν έχει απαιτήσεις με την απόδοση χρωμάτων για να θέλει xIPS.

Γύρω στα 180e.

Στο ΠΛΑΙΣΙΟ αυτήν την LG βρήκα που δεν μου φαίνεται και πολύ σόι.

Δημοσ.
Ψάχνω για μία 22'' tft για τον αδερφό μου, να έχει σίγουρα DVI και να είναι 1680χ1050, γιατί κάπου είχα διαβάσει αυτήν η ανάλυση είναι βέλτιστη για τα μάτια στις 22''. Επίσης να υπάρχει εγγύηση για καμμένα pixels.

Η οθόνη προορίζεται κυρίως για παιχνίδια, θα κουμπώσει πάνω σε μία 4870, άλλα δεν έχει απαιτήσεις με την απόδοση χρωμάτων για να θέλει xIPS.

Γύρω στα 180e.

Στο ΠΛΑΙΣΙΟ αυτήν την LG βρήκα που δεν μου φαίνεται και πολύ σόι.

Φιλε παρε αυτη αν μπορεις να διαθεσεις κατι παραπανω ειναι οτι καλυτερο. Και φυσικα με εγγυηση 0 καμμενων πιξελ.

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2286L-PF-LED-Monitor-22-W2286L-PF.htm

Δημοσ.
Φιλε παρε αυτη αν μπορεις να διαθεσεις κατι παραπανω ειναι οτι καλυτερο. Και φυσικα με εγγυηση 0 καμμενων πιξελ.

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2286L-PF-LED-Monitor-22-W2286L-PF.htm

μπα, ξεφεύγει το budget, και με 240 θα του έπαιρνα της Dell 2209WA (eIPS) που έχω, όχι LED.

Δημοσ.

τα λεφτα που δινεις στα lg monitor αξιζουν μεχρι και το τελευταιο ευρω

νομιζω οτι σε 1 με 2 χρονια θα ειναι το μονοπωλιο σε μονιτορ και tv

βλεπετε τελαιυταια τιμες απο 37αρες tv lg. ?

εχουν κολισει τις αλλες στον τοιχο!!!

μαλλον τιποτα δεν ειναι τυχαιο

γιατι δεν φτανει να εχεις καλη τιμη

αν δεν εχεις ποιοτητα και τζαμπα να πουλας δεν σε αγοραζει κανεις

Δημοσ.

έχω εδώ και κάποιους μήνες την W2252TQ της LG και είμαι more than enough ικανοποιημένος ;)

απ' ότι είδα όμως τώρα με μια γρήγορη ματιά, δεν την πουλάνε πολλά καταστήματα, οπότε τώρα την βλέπω να την έχουν καταστήματα πιο ακριβά απ' ότι την είχα πάρει ! :/

θα σου πρότεινα να μπεις στο skroutz.gr, να κάνεις αναζήτηση LG στις οθόνες Η/Y, και αριστερά να επιλέξεις 22''.

Και απ' τις πρώτες με DVI είσοδο να διαλέξεις αυτήν που σ'αρέσει περισσότερο :-P

Δημοσ.

τα λεφτα που δινεις στα lg monitor αξιζουν μεχρι και το τελευταιο ευρω

νομιζω οτι σε 1 με 2 χρονια θα ειναι το μονοπωλιο σε μονιτορ και tv

βλεπετε τελαιυταια τιμες απο 37αρες tv lg. ?

εχουν κολισει τις αλλες στον τοιχο!!!

μαλλον τιποτα δεν ειναι τυχαιο

γιατι δεν φτανει να εχεις καλη τιμη

αν δεν εχεις ποιοτητα και τζαμπα να πουλας δεν σε αγοραζει κανεις

Έτσι.Γιατί η παραπληροφόρηση είναι από τα καλύτερα σπορ αυτές τις μέρες..

Αυτή που προτείνεις Αθανάσιε μια χαρά οθονούλα είναι..Εγώ σου προτείνω,άμα είναι αυστηρά γύρω στα 180ε, την LG W2361V γιατί τα έχει όλα και φθηνή τιμή. Πάντως θα επιμείνω στο να πάρεις την dell.

Δημοσ.

Εγω αγορασα προσφατα την benq G2220HD και ειναι ανωτερη στα χρωματα απο την Τ220 του φιλου μου. Η αναλυση της ειναι 1920χ1080. Προσωπικα δεν με ενοχλει η αναλυση της. Ολα θεμα συνηθειας ειναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...