Προς το περιεχόμενο

LG SL9000 h LG LH9000

zatoichi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

hm...

λοιπόν οι sl (είναι οι αδύνατες της lg) δλδ πολύ λεπτές και ελαφριές, τώρα την συγκεκριμένη την είδα στημένη και δεν μου άρεσε το τζάμι-καθρέφτης που έχει μπροστά.

κατά τα άλλα δεν είναι full led (δεν έχει local dimming αλλά έχει led περιμετρικά)

oi hl έχουν 4-5πλάσιο πάχος αλλά είναι full led (έχει local dimming) αυτό και μόνο την καθιστά ανώτερη από οποιαδήποτε lcd ή ψευδό - led (σειρά sl).

εγώ θα αγόραζα την HL9000 άλλα επειδή ακριβός εσύ θα πληρώσεις πήγανε σε μεγάλο ηλεκτρομάγαζο και δες τες.

---------- Προσθήκη στις 03:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:56 ----------

http://www.skroutz.gr/s/89911/LG-42LH9000.html?keyphrase=42LH9000

Δημοσ.
hm...

λοιπόν οι sl (είναι οι αδύνατες της lg) δλδ πολύ λεπτές και ελαφριές, τώρα την συγκεκριμένη την είδα στημένη και δεν μου άρεσε το τζάμι-καθρέφτης που έχει μπροστά.

κατά τα άλλα δεν είναι full led (δεν έχει local dimming αλλά έχει led περιμετρικά)

oi hl έχουν 4-5πλάσιο πάχος αλλά είναι full led (έχει local dimming) αυτό και μόνο την καθιστά ανώτερη από οποιαδήποτε lcd ή ψευδό - led (σειρά sl).

εγώ θα αγόραζα την HL9000 άλλα επειδή ακριβός εσύ θα πληρώσεις πήγανε σε μεγάλο ηλεκτρομάγαζο και δες τες.

---------- Προσθήκη στις 03:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:56 ----------

http://www.skroutz.gr/s/89911/LG-42LH9000.html?keyphrase=42LH9000

Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο...Η σειρά sl είναι ανώτερη από πλευράς ντιζάιν, αλλά από πλευράς δυνατοτήτων η LH9000 είναι από τις κορυφαίες-αν όχι η κορυφαία σήμερα LCD, ακριβώς λόγω του Direct LED & Local Dimming!! (αν είχε και 200Hz πραγματικά και όχι 100+100Hz θα ήταν η πλέον άψογη της εποχής μας!!;)

Δημοσ.

Και εγώ στο ίδιο δίλημμα είμαι .. στο ***** ( δεν γράφω το κατάστημα μην υποθεί πως κανουμε διαφήμιση) που πήγα ο πωλητής μου είπε ότι η SL είναι το τελευταίο μοντέλο γιαυτό μου προτείνει να πάρω την SL κ ας μην είναι full led...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ναι... εδώ και 2 εβδομάδες συγκατοικώ με την 42LH9000, την κρέμασα απέναντι από τον καναπέ και κάθομαι στα 2,3 μέτρα.....

Ένα μόνο πράγμα θα πω... RESIDENT EVIL 1+2+3 σε 1080i ................ δεν υπάρχει αυτό που είδα.

παιδιά 9,5 στα 10 από εμένα και τον μισό πόντο τον χάνει λόγο πάχους και λόγο του ότι δεν είναι bordless, δηλαδή η κάσα εξέχει 2-4 εκατοστά από την οθόνη περιμετρικά...

εν κατακλείδι ένα από τα πιο αξιόλογα 42 άρια σήμερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...