Προς το περιεχόμενο

8600M gs vs G105M

mooo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρεται αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις μεταξύ αυτών των δύο καρτών? Διότι ένας φίλος μου είχε την 8600M gs και του άλλαξαν το laptop με μια G105M.

Δημοσ.

Και ερχομαι να ρωτησω κατι σ'αυτο.

Εχω ενα hp 17αρι με την 8600 256mb.

Ενα μικρο καλοριφερ!..

Νομιζα οτι το προβλημα με τη ζεστη το προκαλουσε το λεπτο design και το μηδενικο airflow, και ενω μια φορα εκλεισε για παντα, στο service μου ειπαν οτι σταματησε το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε για την καρτα γραφικων.. Αυτη η ρουφιανα ειναι υπευθυνη, ε;

Μπορω να την αλλαξω;

(To laptop ειναι αυτο)

Λιιιγο offtopic..

Δημοσ.
Και ερχομαι να ρωτησω κατι σ'αυτο.

Εχω ενα hp 17αρι με την 8600 256mb.

Ενα μικρο καλοριφερ!..

Νομιζα οτι το προβλημα με τη ζεστη το προκαλουσε το λεπτο design και το μηδενικο airflow, και ενω μια φορα εκλεισε για παντα, στο service μου ειπαν οτι σταματησε το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε για την καρτα γραφικων.. Αυτη η ρουφιανα ειναι υπευθυνη, ε;

Μπορω να την αλλαξω;

Λιιιγο offtopic..

αφου σου ειπαν οτι ειναι το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη... :rolleyes:

Δημοσ.

Οχι, δεν καταλαβες: αυτο απλα το παραθεσα, εγινε παλιοτερα. Απο τοτε αλλαχτηκε το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη, με το θεμα της αυξημενης θερμοκρασιας λιγο- πολυ να παραμενει.

Απλα σκεφτηκα να ριξω τις θερμοκρασιες αντικαταστωντας την 8600 τωρα που εμαθα τις θερμοκρασιες της.

Αυτη η G105M ειναι "κρυα"; Αν και, αν βεβαιωθω οτι αλλαζει, τωρα που το σκεφτομαι θα παω σε κατι καλυτερο.

Εχετε καμια καρτουλα στο μυαλο σας που να μη ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...