orion1986 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα παιδες.θελω να ρωτησω το εξης:εχω το google chrome για βασικο browser και τον internet explorer 8 για δευτερευον(τον χρησιμοποιω σπανια).εχω δει ομως οτι οταν κανεις immunize στο spybot λεει οτι μονο τα windows και ο explorer εγιναν protected.δηλαδη οταν σερφαρω με chrome ειμαι εκτεθειμενος σε spyware?εχω επισης το avast και χρησιμοποιω windows xp (τα οποια και δεν αλλαζω διοτι με τα (S)VISTA και τα 7 ειχα προβληματα και ασυμβατοτητες κυριως με παιχνιδια.
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 To immunize γράφει στο αρχείο hosts το οποίο είναι των windows και όχι μόνο του IE. Αυτό σημαίνει ότι έχεις πλήρη προστασία και στους υπόλοιπους browser. Κάτι άλλο για τους browsers. Χρησιμοποιείς ίσως δυο από τους χειρότερους (υπό συνθήκες) browsers (από τους γνωστούς). Για τον IE δε χρειάζεται να πω τίποτα, αλλά για τον chrome, πρώτον θεωρώ ότι είναι μέγιστος ρουφιάνος και δεύτερον δεν έχει addons (με κυριώτερο το adblock). Στη θέση σου, θα έβγαζα τον chrome και θα έβαζα opera ή FF.
orion1986 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 To immunize γράφει στο αρχείο hosts το οποίο είναι των windows και όχι μόνο του IE. Αυτό σημαίνει ότι έχεις πλήρη προστασία και στους υπόλοιπους browser. Κάτι άλλο για τους browsers. Χρησιμοποιείς ίσως δυο από τους χειρότερους (υπό συνθήκες) browsers (από τους γνωστούς). Για τον IE δε χρειάζεται να πω τίποτα, αλλά για τον chrome, πρώτον θεωρώ ότι είναι μέγιστος ρουφιάνος και δεύτερον δεν έχει addons (με κυριώτερο το adblock). Στη θέση σου, θα έβγαζα τον chrome και θα έβαζα opera ή FF. εισαι λιγο ασαφης οσο αφορα το ρουφιανος ... δηλαδη γιατι το λες?αιτιολογησε το μου.οσο αφορα τα προσθετα δεν με ενδιαφερουν.αυτο που με νοιαζει ειναι η ταχυτητα πλοηγησης και σε αυτο ο chrome ειναι κορυφη!μπορουν να στο επιβεβαιωσουν και αλλοι χρηστες του insomnia ο opera ειναι απελπιστηκα αργος ειδικα σε σελιδες που εχουν java , flash προσθηκες κλπ , οσο αφορα τον mozilla στις τελευταιες του εκδοσεις ειναι προβληματικος.πολλα κολληματα και αργες φορτωσεις σελιδων....
isay Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 εισαι λιγο ασαφης οσο αφορα το ρουφιανος ... δηλαδη γιατι το λες?αιτιολογησε το μου.... http://www.srware.net/en/software_srware_iron_chrome_vs_iron.php Όσο για τον opera 10.X δε θα έλεγα ότι είναι αργός ή ζορίζεται με java κλπ... Σημασία έχει ότι χρησιμοποιείς το immunize του spybot, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και δουλεύει ΚΑΙ με τον chrome.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.