yiankap Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Αν και το έβαλα αρχικά στο topic netbooks από 199 € - επειδή μπορεί κάποιοι να μην δώσουν σημασία γιατί μπορεί να νομίσουν ότι αναφέρομαι στην παλία προσφορά, το ξαναγράφω μόνο του. Παρακαλώ οι moderators να σβήσουν το ίδιο σχόλιο μου από το άλλο topic. Παιδιά για πηγαίνετε μια βόλτα από Multirama. Όσοι πιστοί προλάβετε........................... Lenovo S10-2 student edition 199 € !!!! Όπως είχα προβλέψει σε άλλο topic συνεχίζουν το ξεστοκάρισμα των μαθητικών.Κατα πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουν με τα Acer. Τσίμπησα ένα σήμερα από τα Multirama Καρδίτσας (εκεί έχει μείνει ένα άσπρο ακόμα - Ρόδο που πήρε ένα ξαδερφάκι μου, τουλάχιστον χθες είχε κανα δυο) όπου μου είπαν ότι χθες ήρθε η μείωση της τιμής !! Mην ψαρώνετε από το site τους που το έχουν 279 €. Πηγαίνετε από εκεί και αν δεν το έχουν μήπως μπορούν να σας το φέρουν από αλλού. Επίσης μην σας λένε τηλεφωνικά μλκ του τύπου δεν ξέρουμε και δεν ισχύει κλπ. Είναι πολύ πιθανόν να θέλουν να τα δώσουν σε δικά τους άτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Mην ψαρώνετε από το site τους που το έχουν 279 €. Πηγαίνετε από εκεί και αν δεν το έχουν μήπως μπορούν να σας το φέρουν από αλλού. Επίσης μην σας λένε τηλεφωνικά μλκ του τύπου δεν ξέρουμε και δεν ισχύει κλπ. Είναι πολύ πιθανόν να θέλουν να τα δώσουν σε δικά τους άτομα. Εντάξει μην τρελλαίνεσαι και τόσο...Καλή η προσφορά δεν λέω αλλά την έχουμε ξανδεί κατα καιρούς απο πολλούς. Για παράδειγμα το media markt έδινε σε αυτην την τιμή το HP mini με παρόμοια χαρακτηριστικά, το acer 751h με 11.6" οθόνη και πολλά ακόμη μοντέλα student edition. Το ίδιο συνέβει και με πολλά ακόμη καταστήματα (βλ. carrefour, multirama). Γενικότερα ξεστοκάρουν γιατί έρχονται τα νέας γενιάς netbook. Προσωπικά ακόμη και τώρα θεωρώ καλύτερη προσφορά το msi wind u100 plus που είχε το you.gr πριν λίγες μέρες στα 199 ευρώ. Το μηχανάκι είναι απλά τέλειο και έχει και επιπλέον ατού έναντι του ανταγωνισμού (βλ. εργοστασιακό overclocking και Snow Leopard γι' αυτούς που έχουν mac ανησυχίες.). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Εντάξει μην τρελλαίνεσαι και τόσο...Καλή η προσφορά δεν λέω αλλά την έχουμε ξανδεί κατα καιρούς απο πολλούς. Για παράδειγμα το media markt έδινε σε αυτην την τιμή το HP mini με παρόμοια χαρακτηριστικά, το acer 751h με 11.6" οθόνη και πολλά ακόμη μοντέλα student edition. Το ίδιο συνέβει και με πολλά ακόμη καταστήματα (βλ. carrefour, multirama). Γενικότερα ξεστοκάρουν γιατί έρχονται τα νέας γενιάς netbook. Προσωπικά ακόμη και τώρα θεωρώ καλύτερη προσφορά το msi wind u100 plus που είχε το you.gr πριν λίγες μέρες στα 199 ευρώ. Το μηχανάκι είναι απλά τέλειο και έχει και επιπλέον ατού έναντι του ανταγωνισμού (βλ. εργοστασιακό overclocking και Snow Leopard γι' αυτούς που έχουν mac ανησυχίες.). Για την λέξη μην τρελαίνεσαι, μην ανησυχείς φίλε μου δεν το είπα λες και είναι η προσφορά του αιώνα. Απλά για τα πρώτα netbook των 199, είδα ότι έγινε ένας χαμός και σε μέρες (αν όχι σε ώρες) εξαφανίστηκαν, οπότε θεώρησα ότι όλοι οι συμφορουμίτες πρέπει να μάθουν για την προσφορά και όσοι ενδιαφέρονται ας πάνε. Και μην ξεχνάμε ότι Multirama έχει σε όλη την Ελλάδα, ενώ public που τρέχει τέτοια προσφορά για asus και acer και media markt που έχει asus σε ελαφρά υψηλότερη τιμή, πρέπει να είσαι και προνομιούχος να έχει και κατάστημα στην πόλη σου και απόθεμα σε αυτό. Ναι δεν διαφωνώ ότι είχαν και άλλες τέτοιες προσφορές στο παρελθόν, είναι όμως όπως το είπες : είχαν, ξεστοκάρανε πάει τελείωσε η ευκαιρία για τα συγκεκριμένα μαθητικά μοντέλα σε συγκεκριμένα μαγαζιά (wind στο you, 1005, M2010, HP στο multirama και ΗP στο carrefour) με μεγάλα αποθέματα, σε άλλα μαγαζιά μπορεί να βγάλει σε 1-2 - 10 - 30 μέρες αναλόγως πότε οι φωστήρες σύμβουλοί το κρινουν απαραίτητο. Εδώ όμως είναι τωρινή αυτή η προσφορά είναι κρυφή καθώς δεν το λέει στο site και είπα το προλάβετε γιατί κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται άμεσα και να μην περιμένει το αν και πότε θα βγεί προσφορά και το κυριότερο αν θα τη προλάβει. Εγώ για παράδειγμα έχασα το M2010 μέσα από τα χέρια μου στο Multirama και δεν μπόρεσα να το ξαναβρώ πουθενά (όχι μόνο αυτό και τα άλλα netbook της πρώτης φουρνιάς 199 €). Και στο κάτω κάτω μπορεί να μην έχουν όλοι mac ανησυχίες για να τους ενδιαφέρει το Wind (και εγώ έχω mac ανησυχίες αλλά τις ικανοποιώ με το desktop μου) οπότε το Lenovo μπορεί να τους κάτσει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Για την λέξη μην τρελαίνεσαι, μην ανησυχείς φίλε μου δεν το είπα λες και είναι η προσφορά του αιώνα. Εμένα γιατί μου φάνηκε έτσι?...όταν λες ότι τα κρατάνε μυστικά για τα δώσουν σε δικά τους άτομα, κάτι τέτοιο δεν υποδηλώνεις? Εδώ όμως είναι τωρινή αυτή η προσφορά είναι κρυφή καθώς δεν το λέει στο site και είπα το προλάβετε γιατί κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται άμεσα και να μην περιμένει το αν και πότε θα βγεί προσφορά και το κυριότερο αν θα τη προλάβει. Εγώ για παράδειγμα έχασα το M2010 μέσα από τα χέρια μου στο Multirama και δεν μπόρεσα να το ξαναβρώ πουθενά (όχι μόνο αυτό και τα άλλα netbook της πρώτης φουρνιάς 199 €). Δεν σου λέω ότι δεν είναι καλή η προσφορά που έγραψες, απλά κινείται στα λογικά πλαίσια της εποχής.Επιμένω ότι αν έχει 200 ευρώ μπορείς να βρείς παντού κάποιο νετμπουκ με τα κλασσικά χαρακτηριστικά του Lenovo (atom. intel 950, 1gb ram etc). "Βρωμάει" η αγορά Και στο κάτω κάτω μπορεί να μην έχουν όλοι mac ανησυχίες για να τους ενδιαφέρει το Wind (και εγώ έχω mac ανησυχίες αλλά τις ικανοποιώ με το desktop μου) οπότε το Lenovo μπορεί να τους κάτσει μια χαρά. Τα περί MacOS τα ανέφερα ως επιπλέον ατου, μαζί με το εργοστασιακό overclocking (2.0ghz). Κατα τα λοιπά τα περισσότερα νετμπουκ έχουν παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά. Εκεί που διαφέρουν είναι σε πληκτρολόγιο, οθόνη, touchpad και κατασκευή...και σε αυτούς τους τομείς το msi wind των 199 ευρώ πέρνει άριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.