Προς το περιεχόμενο

sony vaio vgn-w21ef/s χρειαζομαι cooling pad??

zatoichi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω το εξης sony vaio vgn-w21ef/s επειδη θα το λιωνο λιγο κ δεν τα εμιστευομαι τα φορητα χρειαζομαι να παρω cooling pad

? αν ναι εχετε να προτινετε κατι για 16 ινστες εφοσον το δικο μου ειναι 15,5 το vaio

Δημοσ.

αν θελεις παρτο,πιο πολυ για ψυχολογικους λογους θα ελεγα, μια και δυσκολα θα δεις μια διαφορα πανω απο 5 βαθμους,καλυτερα το καλοκαιρι θα ελεγα

Δημοσ.

+1 στο ποστ του lagoudakis

και θα σου προτεινα να βρεις κατι με μεγαλο ανεμιστηρα καθως αν εχει 2-3 μικρα δεν κανουν σχεδον τιποτα παρα μονο να ψυχουν το πλαστικο απο κατω:lol:

κατι σαν αυτο δηλαδη

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/Enermax-Enermax-Aeolous-Black-CPU-Cooler.htm

Δημοσ.

υπαρχει διαφορα ακομα και τωρα τον χειμωνα, και το εχω διαπιστωσει εγω προσωπικα ακομη και με βαση χωρις ανεμιστηρακια.... ;)

Δημοσ.

λογικο ειναι σε βαση καθος δεν κλινει ο αερας οπως σε παπλομα κ τετοια εγω το εχω σε γραφειο θεμερνεται λιγο απλα επειδη ειμαι πολυ προσεχτικος με τα πραγματα μου κ με ενδιαφερει να γνωοριζω τι ειναι καλυτερο κ τι οχι ροταω αν κανουν αυτες οι βασεις με ανεμιστηρα τπτ ? αυτο αν κανουν σχεδον τπτ μην δωσω λευτα.

ευχαρηστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...