Προς το περιεχόμενο

sony vaio vgn-w21ef/s προβλημα με hotkeys

zatoichi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχην ευχαρηστω ...για το φορυμ που εχετε κ βοηθατε ασχετους σαν εμενα...

ειναι το πρωτο μου φορητο pc δεν ειχα καμια επαφη με φορητα ξανα.

εχω το εξης προβλημα μερικα hotkeys δεν λειτουργουν αυτο ( @ ) ,το (2 ) το γραφει αλα αυτο ( @ ) οχι ,μετα ενω εχει καποια hotkeys για φωτηνοτητα κ τα παταω δεν βλεπω καποια διαφορα.

χρειαζεται καποια drivers? αν ναι μπορει καποιος να μου στιλει το LINK ? εγω εψαχα στο site της sony αλα δεν εβγαλα ακρη ...

ευχαρηστω.Συνεχηστε την καλη δουλια που κανετε

Δημοσ.
καταρχην ευχαρηστω ...για το φορυμ που εχετε κ βοηθατε ασχετους σαν εμενα...

ειναι το πρωτο μου φορητο pc δεν ειχα καμια επαφη με φορητα ξανα.

εχω το εξης προβλημα μερικα hotkeys δεν λειτουργουν αυτο ( @ ) ,το (2 ) το γραφει αλα αυτο ( @ ) οχι ,μετα ενω εχει καποια hotkeys για φωτηνοτητα κ τα παταω δεν βλεπω καποια διαφορα.

χρειαζεται καποια drivers? αν ναι μπορει καποιος να μου στιλει το LINK ? εγω εψαχα στο site της sony αλα δεν εβγαλα ακρη ...

ευχαρηστω.Συνεχηστε την καλη δουλια που κανετε

πατας Fn και το κουμπι που θες εχουν συνηθως μπλε χρωμα τα γραμματα αυτα επανω στα πληκτρα και shift και @ για να δουλεψει
Δημοσ.

Για να γράψεις το @ πρέπει να κρατήσεις πατημένο το shift (με το βελάκι προς τα πάνω) και μετά να πατήσεις το 2. Όπως επίσης, για να εμφανίσεις το θαυμαστικό, πρέπει να πατήσεις το shift και μετά το πλήκτρο 1.

Αν τώρα σου εμφανίζει το ! και όχι το @ (αλλά αντί για @ εμφανίζει " ), είναι άλλο πρόβλημα και θα το εξετάσουμε αλλιώς.

Hotkeys εννούμε διάφορα κουμπιά, όπως η φωτεινότητα. Αυτά ενεργοποιούνται αν κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο FN (δες κάτω αριστερα).

Θα σου πρότεινα να διαβάσεις (έστω στα πεταχτά) το manual. Θα σε σώσει (κ εμάς) από πολλές απορίες.

Δημοσ.

με το fn κ το 2 εμφανιχει το 2

πατωντας shift k 2 εμφανιζει "

με το fn λειτουργουν ολα τα hotkeys οπως κ τα πληκτρα φωτηνοτητας.

αλο ενα προβλημα αντιμετοπηζω με τα ελληνικα δεν τα βρησκω :( k παλι ευχαρηστω πολυ

Δημοσ.

Τον υπολογιστή από που τον αγόρασες; Από Ελλάδα ή όχι;

Απάντησε μου και σε αυτό:

Πάνω από το πλήκτρο 2, έχει το @ ή " ;

αλο ενα προβλημα αντιμετοπηζω με τα ελληνικα δεν τα βρησκω

Τι εννοείς δεν τα βρίσκεις; Δεν είναι εγκατεστημένα ή δεν ξέρεις πως εμφανίζονται;

Δημοσ.
ελλαδα στο 2 εχει το παπακι οπωσ ειναι σε ολα τα κλασικα keyboards να κατεβασω το software hotkey youtility ???

Σε όλα τα κλασσικά ελληνικά keyboards έχει το παπάκι. (ενημερωτικά)

Στην περίπτωση σου, τα windows έχουν εγκατεστημένο Αγγλικό-Βρετανικό πληκτρολόγιο και όχι Αγγλικό-Αμερικάνικο. Κάτω δεξιά, εκεί που είναι η γλώσσα, κάνεις δεξί κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΛΩΣΣΑΣ και επιλέγεις Settings. Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πας στην καρτέλα general και αλλάζεις το πληκτρολόγιο από English-UnitedKingdom σε English-US. Επίσης αν δεν έχεις το greek keyboard, το προσθέτεις.

Αν θες επιπλέον βοήθεια, απάντησε στα παρακάτω:

-Τι windows έχεις; ΠΟΙΑ windows;

-Εκείνο με τα ελληνικά, ακόμα δεν απάντησες. Ποιο είναι το πρόβλημα σου;

Δημοσ.

δεν μου βγαζει τις γλωσες μου εμφανιζει ενα βελακι κ λεει εμφανηση κρυφων εικονιδιων, εχω τα windows 7 home primieum.

σ ευχαρηστω θερμα που ασχολησε με την περηπτωση μου.περα απο ολα τα αλα το το pc ακι ειναι καλο μ αρεσει :)

Δημοσ.

τελικα καταφερα να μπω στο μενου με την γωσσα κ αλαξα την γλωσσα σε english-eu.ευχαρηστω πολυ ISAY για τον χρονο σου κ το ενδιαφερον σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...