spirosslayer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα, έχω εναν Seagate Free agent desktop 250 G σχεδόν δύο χρόνια. Τις προάλλες, ενώ άνοιξα το PC ο σκληρός μου έβγαλε μήνυμα να κάνω διαμόρφωση (σε windows 7 και XP το ιδιο). πατάω άκυρο και στην συνέχεια μου βγάζει σφάλμα και δεν ανοίγει τα αρχεία. ΕΙμαι 100% σίγουρος οτι ο σκληρός λειτουργεί (και ακούγεται και αναβοσβήνει το λαμπάκι). Διορθώνεται αυτό το πρόβλημα χωρίς διαμόρφωση του σκληρού; Και αν όχι με ποιο πρόγραμμα να κανω recovery ταινιες και μουσικη; ευχαριστω εκ τον προτερων
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ...Για δοκίμασέ τον σε άλλο pc. Αν είναι ντεντ και 'κει, κατέβασε και τρέξε το Test Disk, για να προσπαθήσεις ν' ανακτήσεις το χαμένο partition πρώτα,,,,,,,,,,,,και μετά βλέπουμε.
spirosslayer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ...Για δοκίμασέ τον σε άλλο pc. Αν είναι ντεντ και 'κει, κατέβασε και τρέξε το Test Disk, για να προσπαθήσεις ν' ανακτήσεις το χαμένο partition πρώτα,,,,,,,,,,,,και μετά βλέπουμε. Ναι και σε δεύτερο pc με xp τίποτα! Τώρα θα δοκιμάσω το Test Disk,,,,,,,, και βλεπουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.