Προς το περιεχόμενο

Hip-Hop παράξενο κομμάτι request...

Snolly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει το κλάσσικο hip-hop beat αλλά διακόπτεται από κάτι φωνητικά προφανώς από γυναίκα με πολύ πολύ λεπτή φωνή. Το άκουσα στη Νέα Υόρκη σε ένα υποχθόνιο μαγαζί γεμάτο μάυρους, δεν ξέρω κατά πόσο είναι γνωστό...

Δημοσ.

Χμμμμ τα φωνητικά είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικά... Δεν είναι λέξεις ή στίχοι είναι απλά μια κοφτή μελωδία από πολύ λεπτή προφανώς γυναικεία φωνή. Μπορώ να τραγουδήσω το ρυθμό αλλά δεν πολυβοηθάει να γράψω να (να να να) να (να να να).

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε Netuser έχεις δίκαιο. ʼρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες αυτό που ψάχνω. Κι όμως είμαι σίγουρος πως είναι πολύ γνωστο, σίγουρα στα charts και στο MTV. Δε μπορεί όλο και κάποιος που αχολείται με Hip-Hop θα καταλάβει τι εννοώ...

Δημοσ.

Κλικ εδώ και άκου ένα sample από τό Mesmerize του Ja Rule. Μήπως είναι αυτό;

Η Ashanti που τον συνοδεύει ήταν η πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό όταν ανέφερες λεπτή γυναικεία φωνή.

Δημοσ.

Καλά, αν και πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε το τραγούδι...

Δοκίμασε "Common ft. Mary J. Blige - Come To Me"...

Δημοσ.

Παιδιά τζίφος... Το κομμάτι είναι πολύ πιο γρήγορο με beat. Καθόλου soul ή R&B φάση. Θα ταίριαζε με το "Punjami MC - Mundian to Bach Ke" αν και το εν λόγω κομμάτι δεν έχει καμία σχέση με Hip Hop. Απλά είναι έτσι κοφτό και το άλλο και δε νομίζω να τραγουδάει άντρας μέσα. Είναι μόνο beat και το διακόπτει με πολύ λεπτή (σχεδόν πειραγμένη) ένα γυναικείο vocal που δεν έχει στίχους μόνο μελωδία από φωνή... χμμμμμ άμα το βρώ θα σας το πω...

Δημοσ.

Ρε συ... Το άκουσες Νέα Υόρκη...

Πολύ πιθανόν να μην έχει ακουστεί ποτέ στην Ελλάδα και να μην ακούστει και στο μέλλον...

Γιατί δεν ρωτάς σε κάποιο αμερικάνικο forum;

Δημοσ.

mipws einai tpt apo fugees??

to oh la la la (h fu gee la) px...

h kati alo apo fugees, mias kai eixane tin whitney hiuston, kai teriazei sto stil poules..

padws opws kai naxei 8ane instrumental malon..

epishs dokimase mipws einai apo wu tang to "for heavens sake"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...