Snolly Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Έχει το κλάσσικο hip-hop beat αλλά διακόπτεται από κάτι φωνητικά προφανώς από γυναίκα με πολύ πολύ λεπτή φωνή. Το άκουσα στη Νέα Υόρκη σε ένα υποχθόνιο μαγαζί γεμάτο μάυρους, δεν ξέρω κατά πόσο είναι γνωστό...
dim_b Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δε νομίζω ότι βοηθάει καθόλου αυτή η περιγραφή. Θυμάσαι κάποιο στίχο;
Snolly Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Χμμμμ τα φωνητικά είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικά... Δεν είναι λέξεις ή στίχοι είναι απλά μια κοφτή μελωδία από πολύ λεπτή προφανώς γυναικεία φωνή. Μπορώ να τραγουδήσω το ρυθμό αλλά δεν πολυβοηθάει να γράψω να (να να να) να (να να να).
Netuser Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Snolly me sygxoreis pou sto leo, alla gia na eythimisoume kai ligo me ayta pou eipes. Pare to aygo kai kourefto!!
Snolly Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Ναι ρε φίλε Netuser έχεις δίκαιο. ʼρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες αυτό που ψάχνω. Κι όμως είμαι σίγουρος πως είναι πολύ γνωστο, σίγουρα στα charts και στο MTV. Δε μπορεί όλο και κάποιος που αχολείται με Hip-Hop θα καταλάβει τι εννοώ...
dim_b Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Κλικ εδώ και άκου ένα sample από τό Mesmerize του Ja Rule. Μήπως είναι αυτό; Η Ashanti που τον συνοδεύει ήταν η πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό όταν ανέφερες λεπτή γυναικεία φωνή.
Cristina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Καλά, αν και πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε το τραγούδι... Δοκίμασε "Common ft. Mary J. Blige - Come To Me"...
Fozzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Mipos einai tpt apo afta ta kainourgia px Nelly ft kelly - dilema?
Netuser Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Fozzy entaksei i Kelly Rowland na exei mia kapoia lepti foni, alla o Nelly me kamia panagia....
Snolly Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Παιδιά τζίφος... Το κομμάτι είναι πολύ πιο γρήγορο με beat. Καθόλου soul ή R&B φάση. Θα ταίριαζε με το "Punjami MC - Mundian to Bach Ke" αν και το εν λόγω κομμάτι δεν έχει καμία σχέση με Hip Hop. Απλά είναι έτσι κοφτό και το άλλο και δε νομίζω να τραγουδάει άντρας μέσα. Είναι μόνο beat και το διακόπτει με πολύ λεπτή (σχεδόν πειραγμένη) ένα γυναικείο vocal που δεν έχει στίχους μόνο μελωδία από φωνή... χμμμμμ άμα το βρώ θα σας το πω...
Cristina Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Ρε συ... Το άκουσες Νέα Υόρκη... Πολύ πιθανόν να μην έχει ακουστεί ποτέ στην Ελλάδα και να μην ακούστει και στο μέλλον... Γιατί δεν ρωτάς σε κάποιο αμερικάνικο forum;
Snolly Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Καλή ιδέα. Τώρα ακούω on-line ένα ΝΥ σταθμό μπας και το παίξει...
davaric22 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Erick Sermon feat. Redman - React. standart auto tha einai... o redman einai classikos tou East Coast
kabouras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 mipws einai tpt apo fugees?? to oh la la la (h fu gee la) px... h kati alo apo fugees, mias kai eixane tin whitney hiuston, kai teriazei sto stil poules.. padws opws kai naxei 8ane instrumental malon.. epishs dokimase mipws einai apo wu tang to "for heavens sake"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.