Zaft_o_diaolos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Λιπον παιδια,σαν εμπειρωτεροι και παλιοτεροι χρειαζομαι τη βοηθεια σας..εχω εναν εσωτερικο 640ρι και θελω να τον ΄΄βαλω΄΄ μεσα..για την ακριβεια ειναι αυτος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303709 ανοιξα το κουτι για πρωτη φορα και ειδα πως στον κανονικο σκληρο εχει 2 καλοδια που συνδεονται και λειτουργει σε αυτον ομως δεν ειδα καποιο...πειτε μου τι ακριβως πρεπει αν κανω..αν υπαρχει καποιο toturial με οδηγιες η κατι ψιλοεπειγομαι γιατι εχουν γεμισει η 2 εξωτερικοι και δεν εχω που να βαλω τα αρχεια..ευχαριστω εκ των προτερων..!
lkastritis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 οταν λες ''δεν εχει καλωδιο'' ο σκληρος ενοοεις βισμα? αμα εχει βισμα τοτε ειναι πολυ απλο... το μονο που χρειαζεσαι ειναι 4 βιδουλες για να στερεωσεις τον σκληρο και 1 καλωδιο ρευματος και ενα καλωδιο sata (αμα δεν ξερεις πως ειναι τα καλωδια δες εδω : ρευματος , sata ) το ρευματος θα το ψαξεις στα καλωδια του τροφοδοτικου σου... βρες ενα καινο και βαλτο στην αναλογη θεση στον σκληρο . μετα βρες καπου στο σπιτι σου ενα καλωδιο sata και βαλτο στον σκληρο στην αναλογη θεση και την αλη ακρη του θα την βαλεις διπλα στο καλωδιο sata του αλου δισκου που εχεις... Αυτο ητανεεεεε.. (ΕΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟ... ) Α! και ανοιξε τον υπολογιστη και καντου ενα καθαρισμα απο την σκονη γιατι απο οτι καταλαβα ειναι με ενα μετροσκονη μεσα αφου λεσ οτι δεν τον εχεις ανοιξει ποτε... :lol: αμαν εχεισ λειτουργικο μεσα στον 650αρη δισκο τοτε μπορει να εχεισ προβλημα στο startup...
Zaft_o_diaolos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω για τη βοηθεια lkastriti Αλλα..δε βλεπω αλλα καλοδια σαν και αυτα που εχω στον κανονικο σκληρο(ολα αυτα που μου πες τα ειδα σε εκεινον και λογικα θα μπορουσα να τα κανω αν ειχα τα καλοδια)Δε παιζει να τα βγαλω απο τον αλλον ε?
skim045 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 αμαν εχεισ λειτουργικο μεσα στον 650αρη δισκο τοτε μπορει να εχεισ προβλημα στο startup... Τι εννοείς οτι θα έχει πρόβλημα??? Πρέπει να κάνεις κάτι πρωτού τον ανοίξεις?
lkastritis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 χαχαχα... αμαν ειναι και δεν βαρδιεσαι δες αμαν εχεις 4-pin connectors ελευθερα απο το τροφοδοτικο και πες μου να σου πω τι θα κανεις... ---------- Προσθήκη στις 21:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:01 ---------- Τι εννοείς οτι θα έχει πρόβλημα??? Πρέπει να κάνεις κάτι πρωτού τον ανοίξεις? οχι αλλα πιθανον να μην ανοιξει τα windows και να θελει να μπεις στο bios να επιλεξεις τον σκληρο που θα πρεπει να μπουταρει... αλλα αμαν δεν εχεισ αλλο λογισμικο μεσα δεν υαπρχει προβλημα..... εξαρτατε βεβαια και απο την μιτρικη σου αμα θα εχεισ προβλημα
Zaft_o_diaolos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 τετοια εχω!!Και δε ξερω που να τα βαλω ..βοηθα χαχα!
lkastritis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 λοιπον απο οτι καταλαβα δεν εχεις ρευμα.. παρε αυτο το μαραφετι και βαλτο στο 4-pin τωρα εχεις ρευμα.. αμα δεν εχεισ και καλωδιο sata παρε ενα. that's it
Zaft_o_diaolos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ωραια!!Σε ευχαριστω πολυ με βοηθησες ..καλο βραδυ!!!
lkastritis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ωραια!!Σε ευχαριστω πολυ με βοηθησες ..καλο βραδυ!!! καληνυχτα φιλε μου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.