Προς το περιεχόμενο

Συμβουλή για Ξεκίνημα

jonhh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ξεκινήσω να γράψω μια σελίδα με php, sql κτλ....

Ποιο συστήνετε να χρησιμοποιήσω? Ξέρω το wamp server.. έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο?

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Php μπορείς να γράψεις από οποιονδήποτε editor (πχ Dreamweaver, Notepad++, απλό Notepad κλπ κλπ)

Το wamp Server που λες είναι ένας εικονικός server που τρέχει υπηρεσίες όπως Apache,mysql, etc για να μπορέσεις να τρέξεις δυναμικές σελίδες γραμμένες σε php (είτε άλλες δυναμικές γλώσσες).

Δημοσ.
Php μπορείς να γράψεις από οποιονδήποτε editor (πχ Dreamweaver, Notepad++, απλό Notepad κλπ κλπ)

Το wamp Server που λες είναι ένας εικονικός server που τρέχει υπηρεσίες όπως Apache,mysql, etc για να μπορέσεις να τρέξεις δυναμικές σελίδες γραμμένες σε php (είτε άλλες δυναμικές γλώσσες).

ναι αυτό θέλω να κάνω... (δεν το διατύπωσα σωστά πριν). Απλά αναρωτιόμουν τί άλλες εναλλακτικές έχω, εκτός απο το wamp...

Δημοσ.

Ξεκινα με wamp που ειναι πολυ ευκολο στο στησιμο. Και εγω για την σχολη μου με αυτο δουλευω. Στην συνεχεια βεβαια αφου εξοικιωθεις βαλε ξεχωριστα apache, php, sql.

Δημοσ.
Ξεκινα με wamp που ειναι πολυ ευκολο στο στησιμο. Και εγω για την σχολη μου με αυτο δουλευω. Στην συνεχεια βεβαια αφου εξοικιωθεις βαλε ξεχωριστα apache, php, sql.

ok!! thx !!

Σε ποιά σχολή είσαι? :P

Δημοσ.
ναι αυτό θέλω να κάνω... (δεν το διατύπωσα σωστά πριν). Απλά αναρωτιόμουν τί άλλες εναλλακτικές έχω, εκτός απο το wamp...

Οποιονδήποτε server που σου δίνει την δυνατότητα να εγκαταστήσεις τις απαραίτητες services για να κάνεις την δουλειά σου. Μερικά παραδείγματα:

appserv

apache tomcat

xampp

Και όπως λέει κ ο φίλος mitsosk2000 μπορείς να τα κάνεις εγκατάσταση ένα ένα αλλά δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Τουλάχιστον όχι στην αρχή.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το xaamp και είμαι ευχαριστημένος.

Εύκολο στην εγκατάσταση , δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα έως τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...