Προς το περιεχόμενο

Ρυθμιση ταχυτητας cryptoload

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ θα το ήθελα αλλά μέχρι στιγμής δεν το βρήκα. Βάζω τις συνδέσεις πιό λίγες μία ας πούμε και πάλι κατεβάζει φουλ και μου κόβει το σερφάρισμα.

Δημοσ.

Δεν έχει, για αυτό βάλε το JDownloader

Κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά και είναι πολύ καλύτερο

(και στα ελληνικά)

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,λοιπον κανουμε το εξης ,οταν ανοιγουμε το προγραμμα και εμφανιζεται το παραθυρο ,πηγαινουμε πανω δεξια και κανουμε κλικ στο κουτακι options,στη συνεχεια στο νεο παραθυρο που μας ανοιγει να κανουμε τα settings κανουμε κλικ στο τελευταιο κουτακι δεξια που λεει connection . εκει παμε κατω αριστερα που λεει max.bandwidth in kb/s .Αν το κουτακι διπλα στο max.bandwidth in kb/s ΔΕΝ ειναι τικαρισμενο,σημαινει οτι το προγραμμα χρησιμοποιει ολη τη διαθεσιμη ταχυτητα της συνδεσης μας,οποτε δυσκολευομαστε στο σερφαρισμα.Για αυτο τικαρουμε το κουτακι και ακολουθως πηγαινουμε μεσα στο παραλληλογραμμο κουτακι αριστερα και γραφουμε εμεις την ταχυτητα με την οποια θελουμε να κανει download το προγραμμα και θα ειναι τετοια που να μην μας εμποδιζει στο σερφαρισμα η σε οποια αλλη εργασια κανουμε ,αναλογα και με τι ειδους συνδεση εχουμε.Ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.
καλησπερα σε ολους,λοιπον κανουμε το εξης ,οταν ανοιγουμε το προγραμμα και εμφανιζεται το παραθυρο ,πηγαινουμε πανω δεξια και κανουμε κλικ στο κουτακι options,στη συνεχεια στο νεο παραθυρο που μας ανοιγει να κανουμε τα settings κανουμε κλικ στο τελευταιο κουτακι δεξια που λεει connection . εκει παμε κατω αριστερα που λεει max.bandwidth in kb/s .Αν το κουτακι διπλα στο max.bandwidth in kb/s ΔΕΝ ειναι τικαρισμενο,σημαινει οτι το προγραμμα χρησιμοποιει ολη τη διαθεσιμη ταχυτητα της συνδεσης μας,οποτε δυσκολευομαστε στο σερφαρισμα.Για αυτο τικαρουμε το κουτακι και ακολουθως πηγαινουμε μεσα στο παραλληλογραμμο κουτακι αριστερα και γραφουμε εμεις την ταχυτητα με την οποια θελουμε να κανει download το προγραμμα και θα ειναι τετοια που να μην μας εμποδιζει στο σερφαρισμα η σε οποια αλλη εργασια κανουμε ,αναλογα και με τι ειδους συνδεση εχουμε.Ελπιζω να βοηθησα

Ευχαριστω.Πολυ χρησιμο φιλε μου.

Δημοσ.
καλησπερα σε ολους,λοιπον κανουμε το εξης ...

Εύγε kalamia. Δεν το είχα δει.

Η αλήθεια είναι ότι πήγα στο jdownloader επειδή δεν έβρισκα Limiter στο crypto, αλλά επίσης αλήθεια είναι ότι βλέπω το jdownloader πολύ καλύτερο και πιο πρακτικό.

Δημοσ.

κοιταξε isay εχω την εντυπωση οτι ισως το cryptload ειναι πιο απλο με την εννοια οτι στην αρχη το jdownloader με ειχε λιγο ψιλομπερδεψει με ολα αυτα τα τετραγωνακια κτλ. μεχρι να το κουμανταρω,αλλα πιστευω οτι τελικα οσον αφορα ζητηματα τεχνολογιας ολα ειναι θεμα χρονου και εξασκησης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...