Innersense Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Τον τελευταίο καιρό έχω προσέξει ότι οι εκπτώσεις μόνο εκπτώσεις δεν είναι και η μοναδική μου ελπίδα είναι όταν πέφτω πάνω σε ξεστοκάρισμα κάποιου προϊόντος. Ψάχνοντας διάφορα στον Κοτσόβολο στη Βουλιαγμένης έπεσα πάνω σε αυτό: D-LINK SWITCH 10/100MBPS - 16 PORTS DES-1016D με 11.99 Ευρο Ενδεικτική τιμή Skroutz εδώ Αν και μου χρειάζεται 1000άρι στο οικιακό δίκτυο μου, δεν μπορώ να μη παραδεχτώ ότι η τιμή είναι εξαιρετική και άκρως δελεαστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει λινκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Link τι εννοείς; Για παραγγελία απο το Internet; Δεν ξέρω αν υπάρχει, μιλάμε για προσφορά σε καλάθι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Link τι εννοείς; Για παραγγελία απο το Internet; Δεν ξέρω αν υπάρχει, μιλάμε για προσφορά σε καλάθι! Yπαρχει και στο σαιτ του Κωτσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 xouzel, μήπως μπορείς να δώσεις το Link γιατί δεν το βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.