wert Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Γιάννη(Platano)... Και σε όλους επίσης τους Γιάννηδες και τις Γιαννούλες.
Sean Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Χρόνια πολλά στον "Πλατανογιάννη" και στους υπόλοιπους "απλούς" Γιάννηδες και Ιωάννες
chrisimone Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 kai apo emena xronia polla ston kyrpaltano kai se olous tous giannides kai ioannes
madsc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Χρόνια Πολλά Γιάννη μου και από εμένα, να σε χαίρεται η οικογένεια σου, όπως και στους υπόλοιπους Γιάννηδες του forum. sc
porcospino Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 ta oneira pou dinoun noima stin zoi sou... na ginoun i zoi pou oneireuesai... xronia kala ... kai polla... @};-
psarontoufekas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 kai apo mena kai apo mena xronia pola kai oti epi8imis sinadelfe(dehti). xronia pola kai se olous osous giortazoun..
tevatron Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Xronia kala, xronia polla, xronia eutixismena Gianni.
Anonymous Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 ευημερια και μακροημερευση στο Γιαννη και σε ολους οσουσ γιορταζουν, Αντε και moderator ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Παιδι πραγματικα ηταν κατι που δεν περιμενα!!! Πιστεψτε με ηταν μεγαλο δωρο για μενα σημερα. Μεσα απο την καρδια μου σας ευχαριστω τον καθενα ξεχωριστα.Ευχομαι κι εγω Χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν σημερα . Και Καλη Χρονια σε ολους μας. :ooo: :ooo: :ooo: :ooo:
Anonymous Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 polixronos gianni ke se osous giortazoun simera.na ine ighiis ke pada eytyxia
MPALO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! σε ολους τους Γιάννηδες και Γιαννούλες!!!!! ΥΓΕΙΑ πανω απο ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anaxiopistos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 χρονια πολλα και καλα Γιαννη!Να σε χαιρεται η φαμιλια σου!!Να εισαι καλα και να μας βοηθας παντα!!
PLaCeBo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Γιάννη ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ!!!!!!!!!!!!! :D Χρόνια Πολλά σου & Καλά !!!!! PLaCebO Y.Γ. Χρόνια πολλά επίσης σε όλες και όλους που γιορτάζουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.