MPALO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Στον καλό φίλο και μανιώδη insomniac ΟΛΟΨΥΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!και να εναι παντα καλά να μας προσφέρει την βοήθεια του και τη :cool: φιλία του.
LEFteriz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Χρονια Πολλά Γιάννη, και σε ολους τους Γιάννηδες.
angelos0 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 XRONIA POLLA GIANNH (PLATANO) KAI SE OLOUS TOUS GIANNHDES KAI IWANNES
dim_b Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Χρόνια πολλά και από εμένα στο Γιάννη και σε όλους τους υπόλοιπους εορτάζοντες και εορτάζουσες. ʼγγελε να χαίρεσαι την ξαδέλφη σου
Snolly Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Χρόνια Πολλά και χαιρετισμόυς κι από εμένα. Αν δει κανείς από κοντά τον Πλάτανο να τον χαιρετήσει και εκ μέρους μου. Είναι αυτό που λέμε "χαιρέτα μου τον πλάτανο".
ex_tep Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Xronia polla se olous tous Giannhdes tou forum kai tou Giannh(platano) tou ksanaleo kai edw
Ν._Βοναπάρτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Χρόνια Πολλά Γιάννη. Εύχομαι κάθε υγεία, ευτυχία και πρόοδο σε σένα και την οικογένειά σου.
apoc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Χρονια πολλα και παντα υγεια σε σενα και την οικογενεια σου!
akpe Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Χρόνια Πολλά Γιάννη Ότι επιθυμείς, ευτυχία και υγεία σε εσένα και αυτούς που αγαπάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.