Προς το περιεχόμενο

Google Maps Πρόβλημα

Fidelio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν στους χάρτες της Google επιλέγω satellite (δορυφόρος) , τότε μου βγάζει το παρακάτω :

Untitled-1-18.jpg

Το πρόβλημα είναι οτι δεν εμφανίζει το χάρτη και σίγουρα δεν είναι θέμα μεγένθυσης, ενώ οι άλλες επιλογές (Χάρτης και Έδαφος ) δουλεύουν κανονικά.

Στην επιλογή "Δορυφόρος" μπορώ να ζουμάρω και να δω πανοραμικές απεικονήσεις των περιοχών που με ενδιαφέρει (αυτό το εργαλείο με το "ανθρωπάκι" ) ή να δω τους δρόμους κτλ ΑΛΛΑ δεν έχω εικόνα γεωγραφική (βουνά, λίμνες κτλ κτλ ) ΜΕΧΡΙ εχθές δούλευε κανονικά , σε κάποιο κόλημα του υπολογιστή έκανα επανεκίνηση κτλ και από τότε μου βγάζει το παραπάνω.

Πιστεύω οτι είναι πρόβλημα του browser μου (mozilla ) και όχι στον server γιατί πήρα τηλέφωνο ένα φιλο να τσεκάρει και όλα σε αυτόν δουλεύον κανονικά. Χρησιμοποιώ Mozilla έκδοσης 3.5.7 Εχω καθαρίσει ιστορικό από τα εργαλεία του browser , registry και λοιπά με CCleaner. Δοκίμασα και με explorer πάλι τα ίδια.

Το πρόβλημα δεν το έχω λύσει ,μπορούν οι πιο έμπειροι (είμαι λίγο άσχετος) να μου πουν αν όντως έχω πρόβλημα με τον browser ; ή να δοκιμάσω κάποια άλλη λύση ΑΝ τελικά το πρόβλημα είναι στο δικό μου PC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...