Προς το περιεχόμενο

MSI's 890FX-GD70

ColdFusion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H MSI παρουσίασε στην CES το 890FX-GD70 motherboard το οποίο βασίζεται στο AMD 890FX chipset. Το μοντέλο της MSI ενσωματώνει έναν NEC controller για τις υποδοχές USB 3.0 που διαθέτει, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης έως επτά SATA δίσκων (στα 6Gbps). Τον εξοπλισμό συμπληρώνουν slots για την τοποθέτηση έως 16GB DDR3, Gigabit Ethernet, 7.1 HD Surround-Sound, eSATA, Firewire και ένα βύσμα IDE.

Το MSI 890FX-GD70 motherboard διαθέτει, επιπλέον, έξι υποδοχές PCI Express 2.0 και υποστηρίζει το Quad-CrossFireX: έτσι μπορούν να λειτουργήσουν παράλληλα τέσσερις κάρτες γραφικών.

Ακόμα παραμένει άγνωστο πότε και σε ποια τιμή θα κυκλοφορήσει το νέο motherboard στην αγορά.

msi_890fx_gd70_1.jpg

msi_890fx_gd70_2.jpg

msi_890fx_gd70_4.jpg

msi_890fx_gd70_5.jpg

msi_890fx_gd70_7.jpg

Δημοσ.

Περιμένω να μου έρθει τα παλιό μοντέλο και έχω επίσης αυτή την ψύκτρα και αυτές τις μνήμες .Αλλά η ψύκτρα είναι θηρίο και πρόσεξα ότι ο επεξεργαστής (σχεδόν σε όλες τις μητρικές) είναι πολύ κοντά στις μνήμες .Λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα χώρου ? :fear:

Δημοσ.

θα ρωτησω κατι και γω ο ασχετος.

Tι προσφερει το DrMOS;

μια χαρα χωρανε ανα 2 slots, υπολογισμενα στο χιλιοστο! πολυ σουπερ φαινεται

Πιθανη καρτα ηχου που θα μπαινει τοτε; (΄Η επειδη περιλαμβανει "7.1 HD Surround-Sound" καλυπτονται ολοι;

Αναμεσα στις τελευταιες pci, η μαυρη θυρα τι ειναι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...