Προς το περιεχόμενο

Οι συσκευές που πωλούνται από τις εταιρείες κινητής είναι «πειραγμένες»;

SpyrosR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμφανισιακά και λειτουργικά.

Μια γνωστή μου είχε πάρει πρόπερσυ ένα SE K800i από τη Vodafone, και εκεί που το δικό μου (αγορασμένο από Πλαίσιο) έγραφε «Cyber-shot» μέσα από το γυαλάκι της οθόνης, εκείνης είχε κολλημένο από πάνω (!) καρτελάκι «Vodafone».

Σκέφτομαι να πάρω ένα SE T700 μέσω COSMOTE με νέο συμβόλαιο. Υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο, για γυφτιλίκι πάνω στη συσκευή;

Θέλω τη συσκευή ακαίρεη, όπως την έβγαλε η SE. Χωρίς κολλημένα COSMOTE επάνω ή πειραγμένα firmware.

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα. Αυτο συμβαίνει περισσότερο σε συσκευές της vodafone αλλά και πάλι μόνο όταν το κινητό βγάινει αποκλειστικά απο αυτήν ειδικές εκδόσεις κτλ πχ κάτι samsung h1 κτλ. Ένα hd2 που πήρα απο voda και ένα άλλο κινητό απο cosmote παλαιότερα δεν είχαν τίποτα

Δημοσ.
Εμφανισιακά και λειτουργικά.

Μια γνωστή μου είχε πάρει πρόπερσυ ένα SE K800i από τη Vodafone' date=' και εκεί που το δικό μου (αγορασμένο από Πλαίσιο) έγραφε «Cyber-shot» μέσα από το γυαλάκι της οθόνης, εκείνης είχε κολλημένο από πάνω (!) καρτελάκι «Vodafone».

Σκέφτομαι να πάρω ένα SE T700 μέσω COSMOTE με νέο συμβόλαιο. Υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο, για γυφτιλίκι πάνω στη συσκευή;

Θέλω τη συσκευή ακαίρεη, όπως την έβγαλε η SE. Χωρίς κολλημένα COSMOTE επάνω ή πειραγμένα firmware.[/quote']

Μπα,δεν νομίζω να υπάρχει αυτοκολλητάκι ή άλλη τέτοια γυφτιά,είμαι 10 χρόνια στην cosmote και έχω αλλάξει τα άπειρα τηλέφωνα αλλά πάντα "του κουτιού"!!!

Δημοσ.

cosmote και wind σχεδον πάντα είναι κανονικά τα κινητά χωρίς "γυφτιλίκια"...

Η vodafone έχει το συνήθειο να βάζει την "στάμπα" της κτλ κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...