Προς το περιεχόμενο

μηχανακια

alexpapadi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω για τα δυχρονα απριλια ρσ 50 εχω ακουσει πως δεν ειναι καθολου ικονομικα και γενικα καλυτερα να παρεις ενα παπακι 50cc εσεις τι λετε??

ευχαριστω εκ των προτερων:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε θα σου πρότεινα το derbi εγώ! ξέρω πολλούς που το πήρανε και είναι πολύ καλά μηχανάκια! επίσης να τονίσω πως τα δίχρονα θα σου καίνε πολύ βενζίνη και εκτός αυτού θα του βάζεις λάδι βενζίνης συχνά! 2-3 ευρώ τα 250ml έχουν από ότι θυμάμαι! συμφέρει παπάκι αλλά τώρα πλέων θα βρεις μόνο κινέζικα σε 50cc π.χ. kycmo. αν πάρεις παπάκι πάντως πάρε kymco (τα καλά της κήνας)αν και οι πωλητές των καταστημάτων θα σου λένε πως δεν είναι κινέζικα αλλά κορεάτικα και άλλες βλακείες όπως π.χ. τα daiyang είχαν μηχανή honda!

εδώ στην δυτική θεσσαλονίκη οι περισσότεροι παίρνουν αυτό http://www.kymco.gr/product.asp?catid=910

---------- Προσθήκη στις 12:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:12 ----------

Α και να σου τονίσω κάτι ακόμα! μην πάρεις αυτόματο scooter τετράχρονο 50cc γιατί θα σου σπάσει τα νεύρα ("δεν τραβάει")

ευχαριστω παρα πολυ αν χρειαστω κατι θα σας ρωτησω ξανα για τα φωτα σας!!

---------- Προσθήκη στις 16:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:50 ----------

τα kymco περιπου σε τι τιμες ειναι και σε τι τελικες??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...