Προς το περιεχόμενο

Homegroup προβλημα

yayawoot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα καταρχην και συγγνωμη αν υπαρχει καπου το θεμα και δεν το βρηκα..Εχω το εξης προβλημα..Εχω εγκατεστημενα Win7 στο desktop και στο laptop μου..Το desktop συνδεεται μεσω ethernet με το ρουτερ ενω το laptop wireless..

Ενω εχω δημιουργησει ενα Homegroup στο desktop το laptop δε το αναγνωριζει..Εχω προσπαθησει διαφορα αλλα δε ξερω τελικα που οφειλεται το προβλημα.

Και τα δυο βρίσκονται σε "Οικιακό δίκτυο".

Δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω :lol::lol:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

υποθετω οτι οταν εστηνες το λαπτοπ εβαλες τον κοδικο που σου εδωσε το desktop. αν οχι εχεις στησει 2 διαφορετικα homegroup με το ιδιο ονομα....

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Φίλε απο όποιο pc και αν έφτιαχνα το homegroup το άλλο δεν έβρισκε το αντίστοιχο..

Ενώ υπάρχει ήδη homegroup από το desktop ας πούμε το laptop αντί να λέει join now λέει create a homegroup!!

:whistle::whistle:

• Members
Δημοσ.

Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται λίγο κουφό, αλλά κι εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα το οποίο λύθηκε όταν συγχρόνισα την ώρα μεταξύ των δύο μηχανημάτων.

Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση και έφταιγε κάτι άλλο που έτυχε να συμβεί την ίδια στιγμή, αλλά από τότε που τα ρολόγια συγχρονίστηκαν, το homegroup μου δουλεύει ...ρολόι.

Δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις πάντως...

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει!!Μου το είχε βγάλει σαν λύση το troubleshooter και το έκανα αμέσως αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε!!

• Members
Δημοσ.

Έψαξα λίγο να δω πού είχα βρει εγώ τη λύση για το δικό μου πρόβλημα, μπας κι έχει και καμιά άλλη πρόταση που θα μπορούσες να δοκιμάσεις - νομίζω ήταν από εδώ: http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-IE/w7network/thread/4acc1b31-cbac-45e1-83cc-dd38e78667c1

Αναφέρει διάφορα πράγματα που μπορείς να κάνεις - ίσως κάτι από αυτά να δουλέψει...

Δημοσ.

Να 'σαι καλά φίλε..Problem solved μετά από πολύυυυ καιρό!!!

Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι και οι δύο υπολογιστές είχαν το ίδιο όνομα...

Ευχαριστώ και πάλι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...