yayawoot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα καταρχην και συγγνωμη αν υπαρχει καπου το θεμα και δεν το βρηκα..Εχω το εξης προβλημα..Εχω εγκατεστημενα Win7 στο desktop και στο laptop μου..Το desktop συνδεεται μεσω ethernet με το ρουτερ ενω το laptop wireless.. Ενω εχω δημιουργησει ενα Homegroup στο desktop το laptop δε το αναγνωριζει..Εχω προσπαθησει διαφορα αλλα δε ξερω τελικα που οφειλεται το προβλημα. Και τα δυο βρίσκονται σε "Οικιακό δίκτυο". Δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω :lol:
diako Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 υποθετω οτι οταν εστηνες το λαπτοπ εβαλες τον κοδικο που σου εδωσε το desktop. αν οχι εχεις στησει 2 διαφορετικα homegroup με το ιδιο ονομα.... Sent from my iPhone using Insomnia.app
yayawoot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Φίλε απο όποιο pc και αν έφτιαχνα το homegroup το άλλο δεν έβρισκε το αντίστοιχο.. Ενώ υπάρχει ήδη homegroup από το desktop ας πούμε το laptop αντί να λέει join now λέει create a homegroup!! :whistle:
Members gsarig Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται λίγο κουφό, αλλά κι εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα το οποίο λύθηκε όταν συγχρόνισα την ώρα μεταξύ των δύο μηχανημάτων. Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση και έφταιγε κάτι άλλο που έτυχε να συμβεί την ίδια στιγμή, αλλά από τότε που τα ρολόγια συγχρονίστηκαν, το homegroup μου δουλεύει ...ρολόι. Δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις πάντως...
yayawoot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Το έχω δοκιμάσει!!Μου το είχε βγάλει σαν λύση το troubleshooter και το έκανα αμέσως αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε!!
Members gsarig Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Έψαξα λίγο να δω πού είχα βρει εγώ τη λύση για το δικό μου πρόβλημα, μπας κι έχει και καμιά άλλη πρόταση που θα μπορούσες να δοκιμάσεις - νομίζω ήταν από εδώ: http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-IE/w7network/thread/4acc1b31-cbac-45e1-83cc-dd38e78667c1 Αναφέρει διάφορα πράγματα που μπορείς να κάνεις - ίσως κάτι από αυτά να δουλέψει...
yayawoot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Να 'σαι καλά φίλε..Problem solved μετά από πολύυυυ καιρό!!! Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι και οι δύο υπολογιστές είχαν το ίδιο όνομα... Ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.