Προς το περιεχόμενο

set top box

dreambox8000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

Εχω συνδεση ΟΤΕ και μου εδωσαν ενα ρουτερ ασυρματο (SAGEM 2404) το οποιο οπισθεν εχει :shock:μια θυρα ethernet (set top box)??:whistle:?? κα 3 αλλες κλασικες...μπορω να συνδεσω το ps3 στην θυρα ---->set top box???:rolleyes:

ευχαριστω εκ των προτερων..!:mrgreen:!!

Δημοσ.

οντως,αυτη η θυρα τι να ειναι?κ εγω το ιδιο μοντεμ εχω αλλα δν καταλαβα σε τι βοηθαει.αν και κατα πασα πιθανοτητα προκειται για ΙΡΤV

Δημοσ.

ναι ειναι IPTV θυρα, πιο συγκεκριμενα:

In IPTV networks, the set-top box is a small computer providing two-way communications on an IP network and decoding the video streaming media. IP set-top boxes have a built in home network interface which can be Ethernet or one of the existing wire home networking technologies such as HomePNA or the ITU-T G.hn standard, which provides a way to create a high-speed (up to 1 Gigabit/s) Local area network using existing home wiring (power lines, phone lines, and coaxial cables).[1]

In the US and Europe, telephone companies use IPTV (often on ADSL or optical fiber networks) as a means to compete with traditional local cable television monopolies.

In France, Internet providers distribute most of the set top boxes and allow the consumer to have access to IPTV, VoIP, Internet, and media center functionalities.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=1DbKvzZFLFQ[/ame]

Το PS3 μπορει να λειτουργησει ως set-top box για την υπηρεσια MEGATV που προσφερει HD τηλεοραση μεσω ιντερνετ (καμια σχεση με το γνωστο mega :P). Το σαητ της υπηρεσιας αυτης ειναι αυτο http://megatv.playstation.co.kr/main/main.sce αλλα ειναι μονο στη Κορεα :P, δεν νομιζω να δουμε ποτε κατι παρομοιο στο προσεχες μελλον στην Ελλαδαρα.

Δημοσ.
δηλαδη αν την συνδεσω με το dreambox θα εχω ΙΡTV?δωρεαν???

οχι δεν γραφει πουθενα οτι μπορεις να συνδεσεις οποιοδηποτε IPTV και να εχεις ΔΩΡΕΑΝ τετοια υπηρεσια...

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι αν το πρόβλημά σου είναι πώς θα πάρει δίκτυο το PS3, θα μπορούσες είτε να αλλάξεις router/modem (αν δουλεύει η υπηρεσία με άλλο μοντέλο -στην Αγγλία για παράδειγμα, ορισμένες εταιρείες χρειάζονται το modem τους αλλιώς δεν παίζει internet :S), είτε να συνδέσεις στην ethernet θύρα ένα hub 4-8 θέσεων για να κάνεις τη δουλειά σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...